Παρασκευή

''Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ''

Αγανακτισμένοι δεν είναι μονάχα όσοι το βράδυ της Τετάρτης κατέβηκαν στους δρόμους της Αθήνας και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και αυτοί οι κύριοι στην Αριστερή Πρωτοβουλία (ΠΑΣΟΚ).

Αυτήν την εβδομάδα επιστρέφουν στην επίθεση κατά της κυβερνητικής πολιτικής με όπλο μία αφίσα και τρομάζουν τα πλήθη. Ο Ανδρέας Παπανδρέου κουνά το δάχτυλο και φαίνεται σα να μαλώνει το Γιώργο που δεν ήξερε και δεν ρώταγε.
«Που πήγαν τα ρημάδια τα λεφτά μικρέ; Ε;», φαίνεται να λέει. Και με το δίκιο του ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ.
Βλέπεις φίλε αναγνώστη ο Γιώργος μάλλον έπρεπε να γίνει κάτι σε... πλανόδιος πωλητής. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε τέτοια μανία με το ''δώσε και πούλα'' που σκοπός να μου το θυμηθείς είναι να μην αφήσει ούτε χλωρό κλαρί ελληνικό.
Έτσι λοιπόν με την ευγενική χορηγία της Αριστερής Πρωτοβουλίας, ας θυμηθούμε τα παλιά...
Κουνώντας και αυτοί με τη σειρά τους το δάκτυλο, ως γνήσια παιδιά με σφραγίδα Ανδρέα Παπανδρέου υπογραμμίζουν:
«Σήμερα που ο λαός δέχεται μια σκληρή επίθεση στα δικαιώματα του και ο δημόσιος πλούτος της χώρας είναι υπό εκχώρηση, το σύνθημα του ιδρυτή μας Ανδρέα Παπανδρέου ''Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ'' είναι πιο επίκαιρο από ποτέ».
Ερώτηση: Γιατί δεν πάτε να τα πείτε LIVE σήμερα στην πλατεία Συντάγματος στις 18:00; Βάλτε και κανένα videaki του '80. Μην ξεχάσετε να φορέσετε μάσκες και κανένα αδιάβροχο. Είπαμε υπάρχει ακρίβεια αλλά, πλέον με την κάρτα ανεργίας έχουμε έκπτωση σε αλυσίδες σουπερ μάρκετ. Ιπποκράτους λαμβάνεις; OVER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου