Τρίτη

Σήμερα

Αγωγή-μαμούθ εναντίον του Δημοσίου εκδικάζεται σήμερα στο Πρωτοδικείο της Σάμου. Ενας 44χρονος ζητεί από το ελληνικό κράτος το ποσό των 2.100.000 ευρώ για τον θάνατο της ανήλικης κόρης του, η οποία καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα στο λιμάνι Καρλοβασίου
read more

Επεισοδιακή η ομιλία της Φώφης Γεννηματά στον Πύργο

Επεισοδιακή ήταν η ομιλία της Φώφης Γεννηματά στον Πύργο Ηλείας.
Περίπου 20 μέλη του Κινήματος Ενάντια στο Μνημόνιο κατευθύνθηκαν προς το χώρο που θα γινόταν η ομιλία της Φώφης Γεννηματά και συνέχισαν να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, ενώ υπήρξαν και μικροεντάσεις με στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν τελικά από το χώρο και συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους στην είσοδο του Λάτσειου, φωνάζοντας συνθήματα καθ' όλη τη διάρκεια της ομιλίας.
read more



Χιλιάδες ακρίδες στη Ρόδο (και πολιτικοί -ακρίδες σε όλη την Ελλάδα !)

 
«Κατάληψη» στο νησί της Ρόδου έκαναν εκατοντάδες ακρίδες οι οποίες έκαναν την εμφάνιση τους σε αρκετές περιοχές του νησιού αλλά και την πόλη της Ρόδου αιφνιδιάζοντας τόσο τους ντόπιους όσο και τους τουρίστες.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Ροδιακή, οι ακρίδες έκαναν την εμφάνισή τους πριν από έναν μήνα στον Αρχάγγελο και τη Μαλώνα και η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση προκειμένου να περιοριστεί το… καταστρεπτικό τους έργο τους στις καλλιέργειες.
read more


Σκηνές τρόμου σε ληστεία με Καλάσνικοφ στην Ηλιούπολη


Στιγμές τρόμου έζησαν χθες το μεσημέρι στην Ηλιούπολη δεκάδες καταστηματάρχες και καταναλωτές που βρίσκονταν σε εμπορικό κέντρο, όταν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με αδίστακτους κακοποιούς οι οποίοι τους απείλησαν με Καλάσνικοφ προκειμένου να μη σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά τους να ληστέψουν υποκατάστημα τράπεζας.

Λίγα λεπτά μετά τις 12.00 το μεσημέρι δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού κρατώντας Καλάσνικοφ κινήθηκαν στον στενό διάδρομο στο αίθριο του εμπορικού κέντρου και αδιαφορώντας για τους δεκάδες καταναλωτές που στέκονταν στις βιτρίνες των εμπορικών καταστημάτων σταμάτησαν μπροστά στην πλαϊνή πόρτα που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι της τράπεζας. Κατέβηκαν από τη μηχανή και ο ένας κρατώντας το Καλάσνικοφ στα χέρια φώναξε «ληστεία» προτάσσοντας το όπλο προς τον κόσμο.
read more

O ΓΑΠ (Τζέφρη) έμαθε τη Σπιναλόγκα από το Mega


Έγραψε πάλι το αστέρι μας. Τίγκα στην ημιμάθεια και στο “δήθεν” η χαρά του
η χαρά του βαριεστημένου blogger
βαριεστημένου blogger δήλωσε από την Αργολίδα:
«Μέχρι πρότινος η Σπιναλόγκα ήταν ένα εγκαταλειμμένο νησάκι, για το οποίο δεν υπήρχε κανένα τουριστικό ενδιαφέρον»…. Ανέφερε δε ότι έχει γίνει πια επίκεντρο ενδιαφέροντος διεθνώς (προφανώς λόγω του γνωστού τηλεοπτικού σίριαλ) !
Η αποστροφή αυτή του κ. Παπανδρέου, στην διάρκεια ομιλίας του στους φορείς της Αργολίδας, παρουσία μάλιστα και του Υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Όπως είναι φυσικό, εκτός από τους παρευρισκόμενους αντέδρασαν και οι αρχαιολόγοι που πληροφορήθηκαν την εν λόγω δήλωση.
Σε ανακοίνωσή του μάλιστα ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων επισημαίνει στον πρωθυπουργό: «Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η Σπιναλόγκα, παρόλο που δεν είναι προσβάσιμη κατά τους χειμερινούς μήνες, ήταν το 2010 ο τέταρτος σε επισκεψιμότητα αρχαιολογικός χώρος της Ελλάδας με 249.940 επισκέπτες, ενώ και το 2009 δέχτηκε 226.301 επισκέπτες.
Πίσω από τις χιλιάδες των επισκεπτών, όμως, υπάρχει επίσης πλήθος συναδέλφων εργαζόμενων στο Υπουργείο Πολιτισμού, που έχουν φροντίσει για την προστασία και την ανάδειξη των μνημείων -του Ενετικού Κάστρου, των εγκαταστάσεων του οικισμού του 18ου-19ου αιώνα και του Λεπροκομείου- της Σπιναλόγκας, ενός τόπου ιστορικής μνήμης και μαρτυρίου, με χρηματοδότηση μάλιστα από το Β΄ & Γ΄ Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης».
Κάτι τέτοιααμολάει ξαφνικά και τρέχουμε πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι να τα καλύψουμε.Όχι βεβαίως οτι δεν το διασκεδάζουμε αλλά να.
Να πιούμε ένα καφε κ. πρόεδρε και μετά ξεκινάς
 
Από επιχειρηματίας μετανάστης στην Γερμανία. (τραγική αλήθεια)



Πολύ φίλος μου επιχειρηματίας με δυο μαγαζιά στο χώρο των πωλήσεων ενδύματος σε κεντρικά σημεία στην Λάρισα…
έφυγε πριν λίγες ημέρες μετανάστης στην Γερμάνια ακολουθώντας την γνώστη αγγελία «Ζητούνται συνεργάτες για εστιατόριο στην Γερμανία».
θα δουλεύει σε εστιατόριο.
Το τραγικό της Ιστορίας ήταν ότι πέρυσι μετά το Καστελόριζο ήταν πεπεισμένος ότι «τώρα που ήρθε το ΔΝΤ θα βάλει τάξη στην χώρα». Τα κριτήρια της αληθείας δεν έστεκαν σοβαρά η εμπειρία έδειχνε άλλα, μα ο ίδιος ήταν μάλλον παθιασμένος.
Δεν του έκοψαν το μισθό, το δώρο Χριστουγέννων ή του Πάσχα, δεν τον απολύσαν, απορόφησε και την αυξηση του ΦΠΑ ως καλός πολίτης, δεν του έφαγε την δουλειά κανείς μετανάστης, δεν του επέβαλαν έκτακτη εισφορά γιατι δεν ήταν πλούσιος.
Τα έκαναν όλα αυτα σε όλους τους υπόλοιπους. Ποιος να αγοράσει πλέον και με τι;
Δεν άντεξε στους 4 μήνες έκλεισε το ένα το μαγαζί για να συγκεντρώσει τις δυνάμεις τους καθώς είπε… Πριν λίγες εβδομάδες έκλεισε και το άλλο στα σιωπηλά. Σήμερα έμαθα ότι έφυγε… σε λίγες μέρες ακολουθεί η γυναίκα και τα 2 παιδιά.
Να είσαι καλά φίλε Θ.Ζ, καλή δύναμη. Στο επανιδείν…

read more

"Γιώργο γράφεις μαύρη σελίδα"
- Ο Μίκης νιώθει χειρότερα σήμερα απ΄ότι... επί χούντας!


"Τα βάζεις με τον ελληνικό λαό”, θα έλεγε στον πρωθυπουργό εάν τον καλούσε στο Μαξίμου"
 
“Τι θα έλεγες στον πρωθυπουργό, Μίκη, αν σε καλούσε στο Μέγαρο Μαξίμου;” ρώτησε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης τον Μίκη Θεοδωράκη που ήταν προσκεκλημμένος στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. “Θα του έλεγα ότι ο δρόμος που έχεις πάρει είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα. Γράφεις μια μαύρη σελίδα, παράτα τα πριν να είναι αργά. Τα βάζεις με τον ελληνικό λαό.” απάντησε o γνωστός μουσικοσυνθέτης.

O Mίκης που ηγείται του κινήματος ανεξάρτητων πολιτών, Σπίθα, είπε ότι ο Παπανδρέου διαλύει την κοινωνία και τον κοινωνικό ιστό και τόνισαν ότι τον “τύλιξαν” οι εκπρόσωποι της Σχολής του Σικάγου, οι οποίοι καθοδηγούσαν και τον Ρήγκαν, τη Θάτσερ και τον Πινοσέτ.
Ο Μίκης είπε ότι η χώρα βιώνει τον απόλυτο εξευτελισμό, “μοιάζουμε να περιμένουμε τον δήμιο να μας αποτελειώσει… όλη η περιουσία μας είναι στο σφυρί… μας έχουν βάλει σε ένα τσουβάλι… και έχουν μια τρύπα για να αναπνέουμε την οποία ανοιγοκλείνουν”.
Υποστήριξε επίσης ότι “είναι ώρα να ξυπνήσει ο λαός, όλοι οι Έλληνες πατριώτες να γίνουν μια γροθιά” και ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα τον κάνει να νιώθει χειρότερα και από ότι ένιωθε επί χούντας, τον προσβάλλει ακόμα περισσότερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου