Παρασκευή

15χρονη αυτόχειρ

Μια 15χρονη Λιθουανή έκανε το μαντίλι της θηλιά και κρεμάστηκε χθες σε δέντρο στην αυλή του σπιτιού της, σοκάροντας την τοπική κοινωνία της Αγυιάς στην Αχαΐα και βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Οπως έγινε γνωστό, το μικρό κοριτσάκι δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και η συμπεριφορά του, σύμφωνα με τους συγγενείς του, ήταν φυσιολογική

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ:
Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Αχαΐας, το γεγονός της αυτοκτονίας ενός 15χρονου κοριτσιού βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού του.

Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα της ανήλικης, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης, βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.
Μάνα και κόρη είχαν έρθει από την Λιθουανία στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα η μητέρα ξαναπαντρεύτηκε Έλληνα και απέκτησε ένα ακόμη παιδί.
Τα μηνύματα που έστειλε η 15χρονη σε ορισμένους φίλους της λίγο πριν το απονενοημένο διάβημα ερευνούν σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές που προσπαθούν να βρουν την άκρη στο νήμα που οδήγησε την ανήλικη στον απαγχονισμό.
Πληροφορίες θέλουν τη νεαρή κοπέλα από τη Λιθουανία να έστειλε μηνύματα μέσω του κινητού της τηλεφώνου τόσο στη μητέρα της όσο και ορισμένους φίλους της. Σε αυτά τα SMS φέρεται να ενημέρωνε τα αγαπημένα της πρόσωπα ότι θα απουσίαζε για λίγο και να τους έλεγε χαρακτηριστικά "θα μου λείψετε".
Δυστυχώς όμως λίγο μετά την αποστολή του μηνύματος η μητέρα της μαθήτριας βρέθηκε μπροστά στο πιο τραγικό θέαμα. Βρήκε την κόρη της ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα να έχει κρεμαστεί από ένα μαντήλι σε σιδηροκατασκευή, στην αυλή του σπιτιού της. Οι κραυγές της αναστάτωσαν ολόκληρη τη γειτονιά στην Αγυιά όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, αλλά και ιατροδικαστής, προκειμένου να διαπιστώσει τις αιτίες θανάτου, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάποιο σημείωμα, που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας της 15χρονης.
Να τονίσουμε πως δεν είναι το μοναδικό περιστατικό αυτοκτονίας ανηλίκου, καθώς πριν από λίγες ημέρες ένας 16χρονος μαθητής από το Ρέθυμνο, έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Μέχρι τώρα δεν βρέθηκαν τα αίτια που οδήγησαν το ανήλικο παιδί να γίνει αυτόχειρας.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου