Παρασκευή

Δηλώσεις ΓΑΠ Σοβαρά, ποιοί τον ακούνε ακόμα;

Γιώργος Α. Παπανδρέου: Μια αναδιάρθρωση του Ελληνικού χρέους θα οδηγούσε, πιθανόν, στην κατάρρευση ελληνικών τραπεζών. Αλλά και γερμανικές τράπεζες θα μπορούσαν να καταρρεύσουν. Εκτός τούτου, θα οδηγούμασταν σε χιονοστιβάδα κερδοσκοπικών επιθέσεων σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Αμ! Εδώ σε θέλω Τζέφρη, στα δύσκολα!
Και τι μας νοιάζει εμάς, τους Έλληνες αν καταρρεύσουν οι Γερμανικές Τράπεζες. Οι Γερμανοί, Ολλανδοί κλπ έδειξαν συμπόνοια για μας.
Δεν μας λες πρώτα, τι θα γίνει με τους δικούς μας μισθούς, με τα δικά μας χάλια ποιός θα ασχοληθεί;
Σοβαρευτείτε και κυβερνήστε σαν "Έλληνες άνδρες πολιτικοί" ή παραιτηθείτε πριν σας παραιτήσει ο λαός και τότε θα είναι αργά να μας μιλάτε για κατάρρευση τραπεζών.
Δείτε τι γίνεται στον Άγιο Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας και αλλού. Υπάρχει εμφύλιος των κατοίκων (υποτελών, όπως το βλέπεις εσύ) στη χώρα σου, Τζέφρη! ΞΥΠΝΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ (για την Ελλάδα, μιλάω!) Δεν σου λέω για πατρϊωτισμό και άλλα "ψιλά" γράμματα γιατί μάλλον δεν τα καταλαβαίνεις (αφού είσαι "παγκοσμιοποιητής!) αλλά για ψήφους ενός λαού που τους το ζήτησες και μάλλον σκέφτεσαι να το ξανακάνεις στο μέλλον.
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.
ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ !
Αν δεν μπορείς και δεν είναι κακό αυτό, τότε απλώς παραιτήσου και όλοι θα καταλάβουμε !
Είναι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ενός πολιτικού ή ενός επιστήμονα να παραδέχεται ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο πλέον και ειδικά ενός "σοφού πολιτικού αναλυτή-οκονομολόγου" όπως θέλεις να αποκαλείσαι. Δεν θέλει πολλή φιλοσοφία για να το καταλάβεις αυτό. Υπάρχει και η μετάφραση στα αγγλικά, βέβαια, αν έχεις κάποιο πρόβλημα μ' αυτήν (για τις έννοιες δεν εγγυώμαι αλλά μπορεί να σε βοηθήσει εκείνος ο φίλος σου, ο Αντωνάκης που γνωρίζει κάτι καλύτερα ελληνικά και είναι και "Μεσσήνιος")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου