Δευτέρα

Εκλογές "ΘΡΙΛΛΕΡ" στη Μεσσήνη (Νησί)

To εκλογικό θρίλερ... στη Μεσσήνη συνεχίζεται
To εκλογικό θρίλερ... στη Μεσσήνη συνεχίζεται.
Τα όσα κυκλοφορούν φέρνουν την αγωνία, αλλά και την ένταση στο κατακόρυφο και από όλες τις πλευρές γίνεται έκκληση για ψυχραιμία στον κόσμο.
Το ζήτημα που έχει ανακύψει είναι με την ανεπίσημη μέχρι τώρα καταγραφή των αποτελεσμάτων και εάν όντως τελικά ισχύει το μία ψήφος διαφορά υπέρ του Στάθη Αναστασόπουλου, κάτι που ισχυρίζεται το στρατόπεδό του μετά και τα νεότερα ή εάν έχουμε την απόλυτη ισοπαλία στις 9.236 ψήφους με τον Γιώργο Τσώνη. Αναφερόμαστε στο απόλυτο... θρίλερ, αφού τα όσα εξελίχθηκαν χθες το βράδυ είναι για γερά... νεύρα.
Ένας σάκος τελικά μεταφέρθηκε το πρωί στο Πρωτοδικείο και εκεί υπάρχουν οι... απορίες για τις... μεταλλαγές στη μετάδοση του αποτελέσματος και το τί και πώς με βάση τις πληροφορίες.
Πάντως τη λύση θα την δώσει το Πρωτοδικείο με το άνοιγμα των σάκων και την καταμέτρηση, ενώ θα ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση του αποτελέσματος - πιθανόν την Τετάρτη - και ακολούθως οι συνδυασμοί ενδέχεται να καταθέσουν και ενστάσεις. Ήδη από την άλλη για το... τεταμένο κλίμα πολλά είναι εκείνα που ακούγονται και από τα δύο "στρατόπεδα" με αιχμές για τις διεργασίες που υπήρξαν στον β'  γύρο.
To απόλυτο θρίλερ συνεχίζεται στη Μεσσήνη - Ισοπαλία των Αναστασόπουλου - Τσώνη
Το απόλυτο θρίλερ συνεχίζεται στη Μεσσήνη καθώς σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα που έχουν ενσωματωθεί από την Π.Ε. Μεσσηνία, οι δύο συνδυασμοί του Στάθη Αναστασόπουλου και του Γιώργου Τσώνη έχουν λάβει από 9.236 ψήφους ο καθένας και με το ποσοστό τους να είναι 50%...
Συνολικά ψήφισαν 18.472 άτομα, υπήρξαν 738 άκυρα και 499 λευκά.
Θρίλερ στη Μεσσήνη - Δήμαρχος με μία ψήφο ο Στάθης Αναστασόπουλος
Και τελικά το θρίλερ μέχρι τέλους στο Δήμο Μεσσήνης.
Δήμαρχος με μία ψήφο σε μια "μάχη" που κράτησε και απ' ότι φαίνεται θα έχει συνέχεια.
Ο Στάθης Αναστασόπουλος είναι εκ νέου Δήμαρχος Μεσσήνης, με τον συνυποψηφιό του Γιώργο Τσώνη,    να αναμένει την επίσημη ανακοίνωση του Πρωτοδικείου για τα αποτελέσματα, προκειμένου να προβεί όπως είπε στα πρέποντα.

Χαρακτηριστικές πάντως οι αναφορές από το "στρατόπεδο" του Στάθη Αναστασόπουλου για... στοιχεία της φύσης, που πάλεψαν εναντίον του.
 
ΣΣblogger: ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ! ΣΚΕΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ...  ΕΥΡΩΝΗΣΙ (όπως λέμε Ασπρονήσι, την Μύκονο...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου