Τετάρτη

ΘΕΜΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΘΕΤΕΙ Ο ΧΑΪΚΑΛΗΣ (ΑΝ.ΕΛ)

xaikalis
«Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι ούτε η ΝΔ κέρδισε, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Βήμα» ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, με τη στήριξη των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης. 
Σε ό,τι δε αφορά στη στήριξη στον β΄ γύρο στην περιφέρεια Αττικής, σημείωσε: 

«Δεν μπορώ να πω σ΄ αυτούς τους ανθρώπους να πάνε και να κάνουν κάτι. Ξέρουν τις πολιτικές μας και τις θέσεις μας και ό,τι πιστεύει ο καθένας ας κάνει. Αν δώσω γραμμή για κάποιον, είναι σαν να πιστεύω ότι είναι πρόβατα. Είμαι, όμως, από αυτούς που έχουν πει ότι δεν μπορεί να γίνουμε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, διότι υπάρχουν κόκκινες γραμμές. 
Δεν αισθάνομαι ότι αύριο, αν πέσει η περιφέρεια στα χέρια της κ. Δούρου, θα επέλθει μια αλλαγή. 
Μπορεί να είναι καλύτερα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αλλά δεν μπορώ να το πω. Ούτε στους ψηφοφόρους που έχουν παλέψει για άλλα πράγματα (μπορώ) να τους πω πήγαινε να ψηφίσεις το Σγουρό ή τη Δούρου. 

Ο Σγουρός είναι δοκιμασμένος ως νομάρχης 12 χρόνια και η Δούρου πάει να μπει τώρα. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι μπορεί να είναι και ικανή να αντιμετωπίσει προβλήματα. Δεν με έχει πείσει προσωπικά». Σημείωσε ακόμη ότι «αν το λέτε από την αντιμνημονιακή άποψη, σωστά (σ.σ.: είναι να ψηφίσουν Δούρου).
 Αλλά ο συνδυασμός μας κατέβηκε υπό τη δική μου ηγεσία και κρατώ τις δικές μου απόψεις. Εάν το κόμμα θέλει να κρατήσει μια άλλη γραμμή, είναι θέμα του κόμματος». 

Σε ό,τι αφορά το μέλλον των ΑΝΕΛ ο –και- βουλευτής του κόμματος είπε: «Ο πρόεδρος έχει θέσει ένα ζήτημα ότι αν δεν πιάσουμε ένα ποσοστό των εκλογών του Μαΐου θα καλέσει Εθνικό Συμβούλιο για να κάνουμε συζήτηση και να βάλει και το θέμα αλλαγής ηγεσίας. Εγώ θεωρώ ότι πριν φτάσουμε στο σημείο να καταδικάσουμε τον πρόεδρο, πρέπει καθένας να καταδικάσει τον εαυτό του, διότι αν έχουμε κάνει λάθη, τα έχουμε κάνει όλοι μας. Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις πρόεδρο έτσι. Πρέπει να κάνουμε μια αυτοκριτική, να την τεκμηριώσουμε ουσιαστικά και να τη βάλουμε μέσα σε κάποια πλαίσια, αν, όντως, είναι ευθύνη του προέδρου ή των οργάνων. Μην προκαταλαμβάνουμε κάτι, πριν γίνει και να δούμε πρώτα τα αποτελέσματα, τα οποία σίγουρα δεν θα είναι στο 11%. Γιατί δεν μου άρεσε ποτέ να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου…». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου