Πέμπτη

Βουτιά "θανάτου" 18χρονου μαθητή στα Γιαννιτσά

Καταγραφή18915656

Σοκ προκαλεί στο πανελλήνιο η είδηση ότι λίγο πριν τις 07.30, ένας 18χρονος μαθητής από τα Γιαννιτσά πήδηξε στο κενό, από την κορυφή εξαώροφης πολυκατοικίας. Το παιδί ξεκίνησε από το σπίτι του το πρωί, αλλά δεν πήγε στο σχολείο για να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου και έγινε η εκτίμηση της κατάστασής του, η οποία ήταν σοβαρότατη. Διασωληνώθηκε και αποφασίστηκε η διακομιδή του στο εφημερεύον Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο, δυστυχώς όμως ο νεαρός κατέληξε.
Είχε πολλαπλά τραύματα θώρακος πνευμόνων και άκρων , ανοιχτή λεκάνη, ήταν δηλαδή πολυτραυματίας και είχε μηδενική πίεση. Όταν παραλήφθηκε από τους Ιατρούς του Ιπποκράτειου ήταν ήδη νεκρός.
Στο νοσοκομείο αναμένονται και αστυνομικοί που θα προσπαθήσουν μέσα από τις καταθέσεις που θα πάρουν, να ρίξουν φως στα αίτια της αυτοκτονίας

σσblogger:ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ (ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ) ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ (ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΕΝΝΟΩ) ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ... -ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΟΙ ΑΤΥΧΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ... "ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΝ" ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ (ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕΙ) ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ !!!!!! (ΑΧΡΗΣΤΟΙ & ΤΥΡΑΝΟΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ) ΔΑΣΚΑΛΟΙ (ΣΟΦΟΙ) ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΚΑΙ "ΝΟΜΟ" ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΤΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου