Τρίτη

Για ισχυρή χαλαζόπτωση τη στιγμή του ατυχήματος κάνουν λόγο οι αυτόπτες μάρτυρες


troxaio_varda1a


Δεν έδωσε ποτέ την ψήφο της στον αδερφό της η Άννα Πολλάτου, το «χρυσό κορίτσι» της ρυθμικής γυμαστικής, αφού η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Το ταξίδι που έκανε με κατεύθυνση την Κυλλήνη, δεν έμελλε να τη φέρει κοντά με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ σκόρπισε τη θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό, και όχι μόνο.
Η Άννα Πολλάτου, σε ηλικία μόλις 31 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή στην εθνική οδό Πύργου - Πατρών, κοντά στην κωμόπολη Βάρδα στο ύψος του Γηροκομείου.
Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως εκείνη την ώρα έπεφτε χαλάζι και η αδικοχαμένη γυναίκα προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο. Φρέναρε απότομα, έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε ένα αγροτικό φορτηγάκι ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου, περιμένοντας να σταματήσει το χαλάζι. Ωστόσο, η Αστυνομία ισχυρίζεται πως έβρεχε.
Το αυτοκινήτο που οδηγούσε (πρόκειται για ένα Smart) έκανε τετ α κε, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και με το πίσω μέρος του συγκρούστηκε με αγροτικό Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου