Δευτέρα

Η Ουκρανική εμπόλεμη σύρραξη έφερε τα Ουκρανικά καλλιστεία στη Ρόδο !!!


Λόγω πολεμικών συρράξεων μεταξύ των φιλορώσων και των φιλοδυτικών Ουκρανών, ο ετήσιος διαγωνισμός της χώρας έλαβε χώρα στο νησί της Ρόδου.
Τα ουκρανικά καλλιστεία για το 2014 πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού. Οι διοργανωτές ανέφεραν ότι οι πολιτικές εξελίξεις στην Ουκρανία δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στο Κίεβο, όπως και ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει.
Η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από τέσσερα ουκρανικά κανάλια, ένα από τα οποία μετέδιδε στιγμιότυπα σε απευθείας σύνδεση.
Οι αντιδράσεις ήταν βέβαια ποικίλες, καθώς πολλοί ανέφεραν πως ο διαγωνισμός δεν θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί αυτή την περίοδο ή έστω θα έπρεπε να αναβληθεί μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση στα ανατολικά της χώρας που βρίσκεται εδώ και μήνες στο μάτι του κυκλώνα.
Νικήτρια ήταν τελικά η 17χρονη Άννα Σαπέγκα.  Η νεαρή έκανε τα αδύνατα δυνατά για να φτάσει στο ελληνικό νησί, αφού το γεγονός ότι κατάγεται από την Κριμαία της δημιούργησε σοβαρά προβλήματα, λόγω της πολιτικής έντασης που επικρατεί στην περιοχή.
Όπως δημοσίευσε η Espresso, πήραν μέρος συνολικά 18 κορίτσια, με τα 17 να προέρχονται από άλλες περιοχές της Ουκρανίας και μία, την Άννα, από τη Συμφερόπολη. Αν και κατάκοπη, η 17χρονη κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή και να κερδίσει τον τίτλο της Queen of Beauty.
Δείτε φωτογραφίες από τη διοργάνωση:







ΣΣ: ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ (Η ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ !!) ΚΑΙ ΝΕΕΣ !! ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΤΛΟ Ή ΟΧΙ !!
 ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΟΛΟΘΕΡΜΑ: ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗ ΦΙΛΗ - ΧΩΡΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΜΑΣ !!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου