Παρασκευή

Γιατί δεν ψήφισε ο Άκης;

ε! ρε, γλέντια στη ...ψειρού ο Άκης !!!!!!!!

Hθελε αλλά δεν μπόρεσε τελικά να ψηφίσει ο έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ακης Τσοχατζόπουλος. Ο λόγος που δεν μπόρεσε να εκφράσει τη βούλησή του στις κάλπες οφείλεται σε δική του αμέλεια, ωστόσο, δεν έλειψαν οι φωνές, οι καβγάδες και οι διαμαρτυρίες για το γεγονός ότι τελικά δεν ψήφισε.
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη ο κ. Τσοχατζόπουλος αν και στην καταδικαστική απόφαση σε βάρος του περιλαμβάνεται και η στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, μπορούσε να ψηφίσει, καθώς η υπόθεσή του δεν έχει τελεσιδικήσει.
Ετσι, κατόπιν συνεννοήσεως με τους δικηγόρους του, γύρω στις 2 το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής υπέβαλε αίτημα στη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού να του επιτραπεί να ψηφίσει. Και η διευθύντρια μπορεί να μην είχε καμία αντίρρηση ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, αλλά αυτό δεν γινόταν για πρακτικούς λόγους, καθώς το όνομα του κ. Τσοχατζόπουλου δεν ήταν πουθενά στους λεγόμενους «ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των φυλακών».
Ο πρώην υπουργός έκανε καβγά, φώναξε, διαμαρτυρήθηκε, αλλά όταν τον ρώτησαν γιατί δεν φρόντισε να γραφτεί στους καταλόγους δεν είχε κάποια συγκεκριμένη απάντηση να δώσει...


Πηγή:   http://www.iefimerida.gr/node/157208#ixzz33E1xEsg6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου