Σάββατο

Περιττώματα ποντικιών, μούχλα, ληγμένα τρόφιμα στο χασάπικο του γνωστού Σεφ Τζέιμι Ολιβερ


Μούχλα, κόπρανα ποντικών και άλλα ανθυγιεινά δια χειρός... Τζέιμι Ολιβερ! Το χασάπικο του διάσημου σεφ στο Λονδίνο έκλεισε προσωρινά ύστερα από καταγγελίες της υγειονομικής υπηρεσίας. Ο έλεγχος έδειξε ότι το κατάστημα όχι απλώς δεν τηρούσε τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής, αλλά απείχε πάρα πολύ από ό,τι θα περίμενε κανείς από ένα σταρ του μεγέθους του Τζέιμι Ολιβερ.
Το Barbecoa βρίσκεται κοντά στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου και είναι το κατάστημα που τροφοδοτεί με κρέατα και αλλαντικά το πανάκριβο εστιατόριο του σεφ στον ακριβώς από πάνω όροφο. Οπως αναφέρουν οι Times, το υγειονομικό επισκέφθηκε το μαγαζί τον περασμένο Ιανουάριο και μόνο «γκουρμέ» δεν ήταν αυτά που βρήκε: κόπρανα από ποντίκια, ληγμένα κρέατα που προορίζονταν για κατανάλωση, σφαχτά με μούχλα, βρώμικα χασαπομάχαιρα και λιγδωμένες συσκευασίες. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα, κάποια φιλέτα κοτόπουλου είχαν βγει από την αρχική του συσκευασία και είχαν πακεταριστεί σε άλλη με ημερομηνία λήξης μια εβδομάδα αργότερα.

Οι υπάλληλοι του υγειονομικού έφυγαν δίνοντας στο Barbecoa μόνο ένα αστέρι (με άριστα το πέντε)και με αυστηρές συστάσεις για άμεσες και ριζικές βελτιώσεις. Αν και ο έλεγχος έγινε πριν από τέσσερις μήνες, το σκάνδαλο μαθεύτηκε μόλις τώρα, αφού ο σεφ ανακοίνωσε μέσω δελτίου τύπου ότι κλείνει «οικειοθελώς» το κατάστημα για 24 ώρες προκειμένου να προβεί στις «απαραίτητες βελτιώσεις. «Ανοίξαμε εκ νέου ύστερα από 24 ώρες και ο νέος έλεγχος του υγειονομικού βρήκε τα πάντα εντάξει».
Ο,τι κι αν λέει πάντως το δελτίο τύπου, οι περισσότεροι πια, όταν θα βλέπουν τον Τζέιμι Ολιβερ να δημιουργεί, θα ψάχνουν να βρουν που κρύβεται η μούχλα...



ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΛΕΖΑΚΙΑ .... "ΠΟΝΤΙΚΟΚΟΥΡΑΔΑ"....-"BARBECOA"


ΣΣ: ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΣΕΦ (;) ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ !!!!


ΣΣ: ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΤΡΩΤΕ ;
Πηγή:  iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου