Πέμπτη

Κουσελάς σε Βενιζέλο: Έφυγα γιατί κυνήγησα τους μεγαλοφειλέτες

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Βενιζέλος στο ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ από τους κυβερνητικούς βουλευτές. Η κόντρα του με τον Κουσελά έφθασε στα ύψη, ενώ δέχθηκε κριτική από το σύνολο σχεδόν των βουλευτών, αντιλαμβανόμενος ότι το πολιτικό του κεφάλαιο ανάμεσα στους βουλευτές έχει εκμηδενιστεί.
Αυτό προκαλεί εκνευρισμό στον υπουργό Οικονομικών, απότοκο του οποίου ήταν η κόντρα με τον τ. υφυπουργό Οικονομικών Δ. Κουσελά. «Τι μέτρα έχει πάρει για τους μεγαλοφειλέτες;» ρώτησε ο Κουσελάς. «Εγώ είμαι 3 μήνες υπουργός. Εσύ τι έκανες όταν ήσουν υφυπουργός;», απάντησε ο Βενιζέλος. «Ήταν ένας από τους λόγους που έφυγα από την κυβέρνηση. Εγώ παρέδωσα λίστα με φοροφυγάδες» ανταπάντησε ο Κουσελάς, προβαίνοντας σε μία καταγγελία που έχει πολιτική βαρύτητα. Σημειώνεται ότι ο Βενιζέλος δεν είπε τίποτε για την καταγγελία Κουσελά…
Κατά τα λοιπά είχαμε την κριτική των βουλευτών για την ασυνεννοησία στο θέμα του δημοψηφίσματος ανάμεσα σε Καστανίδη – Μόσιαλο. Το θέμα έθεσαν ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος, η Μιλένα Αποστολάκη, η οποία έκανε λόγο και για αποτυχία των κυβερνητικών αποφάσεων, ο Ανδρουλάκης και ο Γείτονας που διαφωνεί με το δημοψήφισμα.

ΡΕ ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!!!!!

ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου