Σάββατο

Τα έσπασαν όλα στην Καλαμάτα.. βίντεο

Οργή λαού στην Καλαμάτα με το… ποτάμι της αγανάκτισης να πνίγει τους πολιτικούς που έδωσαν το παρών στην παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου. Αβγά, σειρά συνθημάτων για τις τελευταίες αποφάσεις και… ξύλο. Αμέσως μετά την παρέλαση των λυκείων ξεκίνησαν να παρελαύνουν και πολίτες διαμαρτυρόμενοι για το μνημόνιο και την όλη κατάσταση που κάνει τη ζωή τους πολύ χειρότερη.
Πλησιάζοντας προς το σημείο όπου κάθονταν οι επίσημοι (οι οποίοι από την πρώτη στιγμή δέχονταν τα έντονα γιουχαΐσματα σχεδόν από το σύνολο των πολιτών), έγινε το μεγάλο.. ντου. Κατευθήνθηκαν προς
τους πολιτικούς αποδοκιμάζοντάς τους έντονα – την κυβέρνηση εκπροσωπούσε ο Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας Γιώργος Κατριβάνος, ενώ μόνος εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ο Βουλευτής Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης – κι εκεί έγινε ο χαμός.
Ο κόσμος κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, με κλοτσιές, αβγά και καφέδες και τους κους Κατριβάνο και Βουδούρη να… φυγαδεύονται από τους αστυνομικούς και τους πολίτες να τους κυνηγούν ακόμη και όταν μπήκαν στα αυτοκίνητά τους.
Η παρέλαση συνεχίστηκε στη θέση των επισήμων κάθισε ο απλός κόσμος με μόνους εκπροσώπους της πολιτείας το Δήμαρχο Καλαμάτας και τις στρατιωτικές αρχές. Το όλο σκηνικό αντίδρασης ολοκληρώθηκε με την παρέλαση του κόσμου.
Τα πλάνα από την ζωντανή μετάδοση της τηλεόρασης best είναι χαρακτηριστικά στο τι έγινε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου