Πέμπτη

Υπερωρίες και παραδείγματα του Jeffrey

30.768 ΕΥΡΩ: ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ!

Επειδή κουράζεται πολύ ο Πρωθυπουργός παίρνει και κάποιες μικρές υπερωρίες ο άνθρωπος, όπως άλλωστε και όλοι οι απλοί εργαζόμενοι...!

Το μήνα Ιούλιο 2011, για το γραφείο του Παπανδρέου πληρώσαμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ 30.768 ευρώ.

Κουράζεται το pedi !!!!

Γιωργάκη, πρόσεχε αγόρι μου !!!

Τα σχόλια δικά σας....

Τα παραδείγματα (βλέπε, αποκαλύψεις) που τον εκφράζουν ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας

Αποκαλύψεις στο Μπάκιγχαμ: O πρίγκιπας Κάρολος έχει 3 υπηρέτες να τον ντύνουν!

Ένα νέο βιβλίο γραμμένο από έναν από τους πρώην υπηρέτες της Βασιλικής Οικογένειας, έρχεται να αποκαλύψει όλες τις παράξενες συνήθειες που έχουν τα βασιλικά μέλη στο παλάτι.
Το βιβλίο έχει τίτλο Not In Front Of The Corgis!, και ανάμεσα σε άλλα μαθαίνουμε ότι αν και η Kate και ο πρίγκιπας William ντύνονται και ξεντύνονται μόνοι τους κάθε μέρα, υπάρχει ένα μέλος της οικογένειας που δεν έχει βιώσει ποτέ αυτή την εμπειρία. Και όταν λέμε ποτέ, εννοούμε ποτέ.
Ο πρίγκιπας Κάρολος, στα εξηνταδύο χρόνια που ζει, δεν έχει ντυθεί ούτε μια φορά μόνος του. Στην πραγματικότητα αυτή είναι μια δουλειά τριών ατόμων, οι οποίοι διαλέγουν τα ρούχα της ημέρας και μετά ντύνουν τον Κάρολο. Δεν γνωρίζουμε αν πχ. σηκώνει τα χέρια του από μόνος του για να φορέσει το πουκάμισο ή αν ο ένας σηκώνει το χεράκι του καλομαθημένου πρίγκιπα και ο άλλος περνάει το μανίκι, αλλά ξέρουμε ότι του σιδερώνουν μέχρι και... τα κορδόνια των παπουτσιών του! Όπως διαβάζουμε στο βιβλίο:
Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας δεν έχει διαλέξει ποτέ τα ρούχα που θα βάλει και δεν έχει ντυθεί ή ξεντυθεί μόνος του. Έχει τρεις προσωπικούς υπηρέτες για αυτό. Αν έχει διάφορες υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα, οι υπηρέτες του διαλέγουν διάφορες γραβάτες και τις βάζουν στο αυτοκίνητο για να μπορεί να αλλάζει κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Του αρέσει να φοράει τη γραβάτα του κάθε οργανισμού ή στρατιωτικής υπηρεσίας που επισκέπτεται. Το ρεκόρ είναι πέντε γραβάτες μέσα σε μια μέρα. Οι υποχρεώσεις των υπηρετών περιλαμβάνουν και το σιδέρωμα των κορδονιών του Πρίγκιπα, κάθε φορά που βγάζει τα παπούτσια του.
Αναρωτιόμαστε αν τουλάχιστον τα εσώρουχά του τα φοράει μόνος του, ή του τα βάζουν και αυτά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου