Παρασκευή

ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ

ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ...!
 
Πριν λίγη ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε επιστολή του βουλευτή Θεσσαλονίκης Θωμά Ρομπόπουλου ο οποίος ενημερώνει τον πρωθυπουργό την πρόθεσή του να παραιτηθεί τη Δευτέρα διαφωνώντας με το πολυνομοσχέδιο. Πρώτη επιλαχούσα είναι η Βούλα Τεκτονίδου.
Κάποιοι όμως λένε ότι δεν θα αποδεχθεί τη θέση οπότε δεύτερη επιλαχούσα είναι η ηθοποιός
 Μαίρη Ακριβοπούλου.
 Νωρίτερα, την οριστική του απόφαση για παραίτησή του από βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, γνωστοποίησε μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» ο Θωμάς Ρομπόπουλος. «Είμαι ξεκάθαρος. Θα παραιτηθώ τη Δευτέρα και ας πάρει την έδρα μου ο επόμενος βουλευτής» δήλωσε.

«Δεν μπορώ να είμαι σε μία βουλή που δεν μπορώ να αποφασίζω».«Δεν μπορώ να λειτουργώ εξαναγκαστικά και να μου λένε “ή το ψηφίζεις αυτό ή αλλιώς πτωχεύουμε”» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στις προηγούμενες περιπτώσεις «ανταρσίας» του, ο κ. Ρομπόπουλος είπε ότι είναι από τους λίγους βουλευτές που αντέδρασε έντονα στο μεσοπρόθεσμο και στον προϋπολογισμό. «Δεν απείλησα ποτέ κανέναν. Ούτε κανείς με γύρισε πίσω. Η τρόικα έθεσε εκβιαστικά το δίλλημα και τότε είπα ότι εγώ δεν πτωχεύω τη χώρα μου».
Σημειώνεται ότι επιλαχούσα για τη βουλευτική έδρα του κ. Ρομπόπουλου είναι η -ηθοποιός- Μαίρη Ακριβοπούλου.
Για να δούμε, τί θα γίνει τελικά τη Δευτέρα....

Μαίρη Ακριβοπούλου και τα μυαλά στα κάγκελα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου