Σάββατο

Δημόσιος Υπάλληλος η Ντόρα, στη Βουλή!


Κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στην πολιτικοδημοσιογραφική πιάτσα, και το βρίσκουμε, εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ακούγοντας, κανείς την βεβαιότητα με την οποία, η Ντόρα Μπακογιάννη, πιστεύει ότι θα μπει στην Βουλή, είναι αλήθεια ότι «γεμίζει» το μυαλό του με απορίες. Ωστόσο, υπάρχει εξήγηση. Η Ψηλή, προφανώς, δεν μιλάει για την είσοδο του κόμματός της, αλλά για την δικιά της. Βλέπετε, η Μπακογιάννη, ως δημόσιος υπάλληλος (σ.σ. αλήθεια παραμένει ακόμα;) έχει την δυνατότητα να αποσπαστεί στην Βουλή. Με τον τρόπο αυτό θα εξακολουθήσει να μπαινοβγαίνει στο Κοινοβούλιο. Άλλωστε, όπως φαίνεται, το ζητούμενο για την πρόεδρο της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" είναι να την βλέπουν οι υπόλοιποι ότι ΥΠΑΡΧΕΙ...

Επί τη ευκαιρία και με αφορμή τα όσα υποστηρίζει το κόμμα της για το καταστροφικό Δημόσιο, αξίζει, κανείς να δει την διαδρομή της Ντόρας, ως Δημοσίου υπαλλήλου. Πόσο, σκληρά εργάστηκε από την ημέρα που έγινε Δημόσιος Υπάλληλος. Πάμε λοιπόν. Η κυρία Μπακογιάννη, το 1977, έδωσε εξετάσεις και προσελήφθη στη Διεύθυνση ΕΟΚ του τότε υπουργείου Συντονισμού. Από εκεί και πέρα είχε την πορεία μιας τυπικής δημοσίας υπαλλήλου. Θαυμάστε λοιπόν :
Λίγους μήνες αργότερα, τον Μάιο του 1978, αποσπάται στο ιδιαίτερο γραφείο του υπουργού Συντονισμού, Κ. Μητσοτάκη.Από τον Μάιο του 1980 έως και τον Οκτώβριο του 1981, αποσπάται στο ιδιαίτερο γραφείο του υπουργού Εξωτερικών Κ. Μητσοτάκη.
Από τον Νοέμβριο του 1981 έως και τον Σεπτέμβριο του 1984, παλαιοί υπάλληλοι του υπουργείου Συντονισμού δεν τη θυμούνται σε κάποιο γραφείο στο κτίριο της πλατείας Συντάγματος και υποστηρίζουν ότι τα αρχεία θα δείξουν πως εργαζόταν στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκη.
Από δε, τον Σεπτέμβριο του 1984 έως και τον Νοέμβριο του 1989, ήταν υπεύθυνη του γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κ. Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου