Τετάρτη

Προς υπουργό… αστυνομίας Χρήστο Παπουτσή: και εις ανώτερα! (video)

Η τρομοκρατημένη κυβέρνηση χρησιμοποίησε τα ΜΑΤ για να διαλύσει την μεγαλειώδη και ειρηνική συγκέντρωση των αγανακτισμένων. Από το μεσημέρι της Τρίτης μέχρι τις πρώτες ώρες της Τετάρτης οι ματατζήδες λυσσωδώς προσπαθούσαν να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους με εκατοντάδες χημικά και δακρυγόνα.Αρωγός στην προσπάθεια τους οι θλιβεροί κουκουλοφόροι που «δούλεψαν»… άοκνα επί ώρες για να πετύχει τον σκοπό της η σημερινή κυβέρνηση. Από κοντά φυσικά και τα φασιστόμουτρα της Χρυσής Αυγής! Το μείγμα εκρηκτικό και αποκρουστικό.
Τα ΜΑΤ, μάλιστα έφτασαν στο σημείο να ρίξουν λίγο μετά τα μεσάνυχτα δεκάδες κροτίδες κρότου λάμψης και χημικά, πάνω στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συνεχιζόταν η συναυλία με αποτέλεσμα να υπάρχουν μάχες σώμα με σώμα από τους διαδηλωτές. Το ίδιο είχαν κάνει και το απόγευμα όταν έριχναν χημικά μέσα στην καρδιά της πλατείας που ήταν ΜΟΝΟ πολίτες που διαδήλωναν.
Αν και η αστυνομία επιχείρησε μ΄ αυτό τον άθλιο τρόπο, να διαλύσει το συγκεντρωμένο πλήθος και παρά τις ρίψεις χημικών και κροτίδων κρότου λάμψης, οι πολίτες παραμένουν στην πλατεία.
Στην βραδινή επιχείρηση συμμετείχαν και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που είχαν περικυκλώσει την πλατεία Συντάγματος στην προσπάθεια τους να απομακρύνουν τον κόσμο. Άξιος ο μισθός των ματατζήδων, άξια συγχαρητηρίων και η ηγεσία της αστυνομίας που αν δεν «οργάνωσε» και δεν ξεδίπλωσε αυτή την προβοκάτσια, ήταν τουλάχιστον θεατής…
Να τους χαίρεστε κύριε Παπουτσή, υπουργέ της Αστυνομίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου