Σάββατο

Ρε, δεν ντρεπόσαστε!

Μετά το σάλο που έχει γίνει σήμερα από την αποκάλυψη ότι ίσως ετοιμάζουν μια νέα «Μαραθόλακα» απέναντι από το Αεροδρόμιο Καλαμάτας, μια και βρέθηκαν σκουπίδια δίπλα σε παρακείμενο οικόπεδο παρέμβει απόψε στο κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του BEST ο Δήμαρχος Καλαμάτας.

Ο κ. Νίκας ξεκαθάρισε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός και καμία περίπτωση να πάνε τα σκουπίδια σε αυτό το σημείο καθώς όπως ανέφερε και να ήθελαν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες αδειοδοτήσεις ,πράγμα βέβαια που δεν πίστεψε κανείς γιατί ξέρουμε όλοι πως άμα θέλουν παίρνουν άδειες άμεσα . Άλλωστε πριν λίγο καιρό μας είχαν παρουσιάσει ένα άλλο οικόπεδο δίπλα στην ΜΟΛΑΚ οι ίδιοι του δήμου.., αυτό κύριοι είχε άδεια και πως θα έπαιρνε;
Ο δήμαρχος δεν μας είπε όμως πως βρέθηκαν τα σκουπίδια εκεί και σε ερώτηση αν συνδέεται ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου με την μεταφορά σκουπιδιών έκανε τον… Κινέζο, αποφεύγοντας να απαντήσει παρόλο που η ερώτηση επαναλήφθηκε τρεις φορές από τον δημοσιογράφο Θέμη Κανελλόπουλο.
Εν κατακλείδι μήπως πρέπει να φωνάξει τις αρχές ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου να αναζητήσει ποιος του τα έριξε…; Ρε δέν ντρεπόσαστε καθόλου..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου