Τετάρτη

Έφτασαν οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ στην Αθήνα !

Περίπου 225 χιλιόμετρα περπάτησαν δεκάδες Σπαρτιάτες για να δείξουν την «αγανάκτησή τους» έξω από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Μνημονίου και της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Οι Σπαρτιάτες ξεκίνησαν από τη Σπαρτή την περασμένη Κυριακή και έφθασαν στο Σύνταγμα αργά σήμερα το απόγευμα.
Οι "αγανακτισμένοι" Σπαρτιάτες διέσχισαν την Ελλάδα για να ενωθούν με τις χιλιάδες φωνές που αντιδρούν στην κυβερνητική πολιτική καταλαμβάνοντας επί σχεδόν ένα μήνα την πλατεία Συντάγματος.

Με χειροκροτήματα και ζητωκραυγές υποδέχτηκαν τους Σπαρτιάτες οι "αγανακτισμένοι" της πλατείας, όπως άλωστε έκαναν και όλοι οι Έλληνες που συνάντησαν στην πορεία τους. Κόσμος συνεχίζει να συρρέει στο Σύνταγμα μέχρι αργά το βράδυ ενώ ο δρόμος μπροστά από τη Βουλή έχει ήδη κλείσει.
Νωρίτερα στην πλατεία μέλη της "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" του ΚΕΘΕΑ, παίζοντας κρουστά έκαναν τη δική τους "αγανακτισμένη" παρέμβαση. Με σύνθημα, "Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη", έγιναν όλοι μαζί ένα σώμα που πάλευε εναντίον της οικονομικής κρίσης.
Οι "αγανακτισμένοι", στα πλαίσια των τοπικών συνελεύσεων, καλούν όλους τους κατοίκους του Άγιου Σώστη και των γύρω περιοχών, την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 19:30 στην πλατεία Αγίου Σώστη σε μία ανοιχτή λαϊκή συνέλευση στα πρότυπα της πλατείας Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου