Σάββατο

Τι ζημιά κάνουν οι Γερμανοί. Με τις βλακείες που δημοσιεύουν για τα αγγούρια

Σε απόγνωση είναι οι καλλιεργητές αγγουριών στην Τριφυλία, καθώς πλέον τα προϊόντα τους όχι μόνο έχουν εξευτελιστικές τιμές, αλλά μένουν κι απούλητα με αποτέλεσμα ν' αναγκάζονται να τα πετάνε. Η ζημιά είναι μεγάλη, όπως μας επισήμαναν, και κυρίως σχετίζεται με την αναστάτωση που ξεκίνησε στη Γερμανία για το βακτήριο E.Coli και τα αγγούρια της Ισπανίας που είχαν ενοχοποιηθεί αρχικά. Η υπόθεση αυτή είχε δραματικές επιπτώσεις και για τις καλλιέργειες της Τριφυλίας. Οπως μας είπαν παραγωγοί, από την αρχή ήταν χαμηλή η τιμή των αγγουριών, αλλά μετά το σάλο που προκλήθηκε η ζήτησή τους σταμάτησε απότομα.
Αυτό που ζητούν οι καλλιεργητές είναι το ελληνικό κράτος να αναλάβει πρωτοβουλίες και να διεκδικήσει αποζημιώσεις. Υπογραμμίζουν ότι έχουν υποστεί ολική καταστροφή, τη στιγμή που το κόστος καλλιέργειας είναι στα ύψη.

Το ξαναείπαμε (γράψαμε) Αυτοί δηλητιάστηκαν από τα "κοπρολύματα" τους και τις "φράουλες" τους. Αλλά ποιός ακούει; Τους αξίζει να πληρώσουν αποζημιώσεις τώρα! Για κολοδάχτυλο που έβαλε το Focus στα αγγούρια και τα αγροτικά προϊόντα.
Δέστε εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου