Σάββατο

Οι συγκρούσεις μεταναστών στο λιμάνι της Χίου

Δεν μας έφταναν όσοι λαθρομετανάστες έχουμε ήδη στην Ελλάδα και αυτοί που περιμένουν στα τουρκικά παράλια,αλλά έρχονται και άλλοι πολλοί εκ Γερμανίας.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Zeitung, που επικαλείται επιστολή του γερμανού υπουργού Εσωτερικών, από τις 15 Μαρτίου θα αρχίσει να εφαρμόζεται και πάλι η Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ.
Κοινώς, όποιος λαθρομετανάστης καταφέρνει να αποδράσει από το Ελλαδιστάν και καταφέρει να φτάσει Γερμανία, τότε θα απελαύνεται πίσω στην Ελλάδα.
Και μην νομίζετε ότι μιλάμε για «γυναικόπαιδα» ή μορφωμένους, αφού για αυτούς θα εγκρίνεται η αίτηση ασύλου και θα μένουν στην Γερμανία.
Στην Ελλάδα θα επιστρέφει η… «αφρόκρεμα», δηλαδή βιαστές, ληστές, εγκληματίες και φυσικά τζιχαντιστές.
Υπενθυμίζουμε:
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Τόμας ντε Μεζιέρ, μιλώντας στην Welt τόνισε ότι η χώρα του θα μπορούσε να στείλει πίσω στην Ελλάδα «πρόσφυγες», καθώς ήδη έχουν γίνει πολλά για να βοηθηθεί η Ελλάδα.
«Έχουμε κάνει πολλά στην Ευρώπη προκειμένου να βελτιώσουμε την κατάσταση με τους πρόσφυγες στην Ελλάδα», είπε ο Γερμανός υπουργός. «Αυτό πρέπει να έχει συνέπειες που θα επιτρέψει να σταλούν πίσω στην Ελλάδα πρόσφυγες, με βάση τη Συνθήκη του Δουβλίνου», πρόσθεσε.
Ο Μεζιέρ τόνισε επίσης: «Εκεί, στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έπρεπε να γίνεται η καταγραφή και να τελειώνει το (προσφυγικό) κύμα. Τότε η Ουγγαρία δεν θα είχε υψώσει φράχτη»!
Τα ακούς «φιλάνθρωπε» Μουζάλα, Τσίπρα, κυρα -Τασία και λοιποί χρηματοδότες των «αλληλέγγυων» ΜΚΟ του Σόρος; Οι λαθρομετανάστες ξανάρχονται, τώρα από την Γερμανία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου