Κυριακή

Μάντης - Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Εντός του έτους (2017) θα βγούμε από το ΕΥΡΩ

Ότι η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να να επιστρέψει στον εθνικό της νόμισμα  μέσα στο 2017 εκτιμάει ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης προβλέπει ότι το 2017 η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα.
Σε συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε ότι «η κυβέρνηση δεν έχει πολλές επιλογές, πέραν της συνθηκολόγησης με τους δανειστές, ψηφίζοντας τα μέτρα για μετά το 2018, όπως έκανε και το 2015 με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου». Η άλλη επιλογή της κυβέρνησης, προσθέτει ο κ. Λαφαζάνης, είναι οι εκλογές για να παραδώσει την εξουσία, επισημαίνει όμως πως «η καρέκλα έχει αποδειχθεί πολύ γλυκιά για τους κυβερνώντες».

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ υποστηρίζει ότι «οι συνθήκες θα μας υποχρεώσουν να επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα. Το ζητούμενο είναι αν θα γίνει με πρωτοβουλία των δανειστών ή αν θα το υλοποιήσουμε εμείς, με συγκεκριμένο σχέδιο, όπως προτείνει η Λαϊκή Ενότητα» υπογραμμίζει ο κ. Λαφαζάνης και επισημαίνει: «αν η Ελλάδα δεν βγει στις αγορές εντός του 2017, πράγμα απίθανο, οδεύουμε σε άτακτη χρεοκοπία».
Σ.Σ. Μπλόγκερ: Δεν μας λέει, σαν μάντης που είναι, Πόσα ψηφαλάκια θα πάρουν οι ΛΑΕ; ακόμα πόση αυτοδυναμία θα δώσουν στον Κούλη της ΝΔ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου