Πέμπτη

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ 67χρονο ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Τη στυγερή δολοφονία του 67χρονου συνταξιούχου υδραυλικού μέσα στο σπίτι του στην Κατερίνη, ομολόγησαν δύο αλλοδαποί  ένας 28χρονος Γεωργιανός και η 30χρονη Ρωσίδα φίλη του.
Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν, και όταν το άτυχο θύμα προβαλε αντίσταση, άρχισαν να τον μαχαιρώνουν ανελέητα. Συνολικά στη σωρό του πτώματος που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, οι αρχές μέτρησαν περισσότερες από 10 μαχαιριές.
Τα ίχνη που άφησαν μέσα στο σπίτι, παρότι οι δράστες νόμιζαν ότι τα είχαν εξαφανίσει, τους οδήγησαν στα χέρια της Αστυνομίας.
Μάλιστα, κατά τη σύλληψη και την ανάκρισή τους, ομολόγησαν το έγκλημα και αποκάλυψαν που είχανκρύψει το μαχαίρι με το οποίο μαχαίρωσαν τον συνταξιούχο. Το είχαν ρίξει σε ένα φρεάτιο, το οποίο και υπέδειξαν στους αστυνομικούς. Όλα κι όλα τα χρήματα που βρήκαν στο σπίτι του θύματος, ήταν 40 ευρώ, μία χρυσή αλυσίδα και δύο κινητά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 30χρονη ήταν αυτή που διέρρηξε το σπίτι του θύματος για να κλέψει και, όταν ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να την ακινητοποιήσει, άρχισε να τον χτυπάει με το μαχαίρι! Σε βοήθειά της έτρεξε ο συνεργός της που βρισκόταν απ’ έξω, πήρε το μαχαίρι και συνέχισε να μαχαιρώνει τον 67χρονο.  Μετά τη δολοφονία, πήραν το αυτοκίνητο του θύματος και διέφυγαν για να το εγκατέλειψαν στον περιφερειακό δρόμο της Κατερίνης, όπου το βρήκαν φλεγόμενο οι αρχές, λίγη ώρα αργότερα. Μέσα στο αυτοκίνητο βρεθηκε το ένα από τα δύο κινητά του θύματος, ενώ το άλλο το είχαν πετάξει στο φρεάτιο.
Από τα στοιχεία κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, οι αστυνομικοί έμαθαν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη που καταγόταν από τον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας, πήγαν στο σπίτι του και τον βρήκαν δολοφονημένο.
Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης και να οδηγηθούν ίσως και σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης με βαριές κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, κλοπή και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου