Τρίτη

ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΜΕ ΤΙΜΗ: 887,000 ΕΥΡΩ

Η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού, με τη μετασκευή παλαιού κτιρίου που έχει παραχωρηθεί από το Πολεμικό Ναυτικό.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου -συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ- ανέρχεται σε 887 χιλιάδες ευρώ, ενώ οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε έξι μήνες.

Χθες Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, υπεγράφη συμφωνητικό μεταξύ της Διεύθυνσης Κτιριακών Υποδομών του υπουργείου Υποδομών και της αναδόχου κοινοπραξίας, στην οποία συμμετέχουν ορισμένες από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες.
Να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός για την ανέγερση του τεμένους είχε ολοκληρωθεί από το 2014,ωστόσο εκκρεμούσε η νομοθετική ρύθμιση από το υπουργείο περιβάλλοντος που αφορούσε πολεοδομικές διατάξεις, η οποία ψηφίστηκε από τη Βουλή στις 4 Αυγούστου.

Και ποιος είναι ο ανάδοχος;
Η κοινοπραξία των εταιρειών J&P ΑΒΑΞ-ΤΕΡΝΑ-Άκτωρ αποτελεί τον ανάδοχο του έργου κατασκευής του τεμένους με μετασκευή του υφιστάμενου κτιρίου στο Βοτανικό, σύμφωνα με όσα προβλέπει το συμφωνητικό που υπέγραψε το κονσόρτσιουμ με τη Διεύθυνση Κτιριακών Υποδομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου