Τρίτη

high tech καλλιέργεια δίπλα στο "Τατόϊ"


Μια χασισοφυτεία, στην οποία, μάλιστα, οι καλλιεργητές, είχαν εγκαταστήσει συναγερμό υψηλής τεχνολογίας, εντόπισε το ελικόπτερο της ελληνικής Αστυνομίας, δίπλα από το κτήμα Τατοΐου στην Αττική.
Ο υψηλής τεχνολογίας συναγερμός που είχαν εγκαταστήσει οι άγνωστοι καλλιεργητές, τους ενημέρωνε μέσω μηνύματος στο κινητό (o αριθμός του οποίο παραμένει άγνωστος), σε περίπτωση που κάποιος παραβίαζε την περίμετρο του χώρου στον οποίο καλλιεργούσαν τα δενδρύλλια χασίς.
Το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε την πρώτη φυτεία σε δασική περιοχή-ρέμα που βρίσκεται κοντά στο κτήμα του Τατοΐου.
Αρχικά οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση τους χώρους για τον εντοπισμό των καλλιεργητών, αλλά δεν εμφανίστηκαν και έτσι, χθες, ξερίζωσαν 121 δενδρύλλια χασίς, ύψους από 0,60 έως 3,90 μέτρα.
Κατασχέθηκαν:
  • Eνα (1) σύστημα συναγερμού συνδεδεμένο με μπαταρία αυτοκινήτου και την αντίστοιχη κάρτα SIM
  • Δύο (2) συστήματα αυτόματου ποτίσματος
  • Διάφορα σκαπτικά εργαλεία, φυτοφάρμακα και πλαστικά δοχεία
Έτσι να μαθαίνουν ότι "αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γενούν οι κότες" ή επί το σωστότερο τη Μεσσηνία σκοπεύουν οι διώκτες και τα βασιλικά κτήματα έχουν την χασισοτεχνολογία και μάλιστα υψηλής τεχνολογίας (high technology)

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αφήστε ελεύθερα την καλλιέργεια και φορολογείστε την χρήση, με διπλή ή τριπλή φορολογία καπνού και μάλιστα αμίληκτα. Μία σκέψη για να λυθούν, εν μέρει, τα οικονομικά δημοσιονομικά προβλήματα. Πάρα πολλά προβλήματα θα λυθούν και όχι μονό οικονομικά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου