Δευτέρα

Πούλησαν 13χρονη Σκοπιανή για 3.000 ευρώ!

Μόλις δεκατριών ετών κορίτσι από τη FYROM πωλήθηκε έναντι 3.000 ευρώ για να παντρευτεί στην Ιταλία. Όταν όμως το «πακέτο» έφτασε στην Βενετία, ο γαμπρός και η μητέρα του, κακοποίησαν την άτυχη νεαρή.
 
Σύμφωνα με την κατάθεση της 13χρονης η οποία βρίσκεται υπό την προστασία των ιταλικών αρχών, οι γονείς της την πούλησαν σε ομοεθνείς τους που έμεναν στην Βενετία σαν νύφη για τον 17χρονο γιο τους. Μόλις όμως έφτασε στην ιταλική πόλη η νεαρή μαζί με την μέλλουσα πεθερά της, έπεσε θύμα βίας.

Η πεθερά πίεζε τον γιο της να «κάνει το καθήκον του» και για αυτό το σκοπό ακινητοποιούσε την 13χρονη, ενώ όταν εκείνη αρνείτο να υποκύψει στις ορέξεις του νεαρού η πεθερά την χτυπούσε, της βύθιζε το κεφάλι στην μπανιέρα και της έκαιγε τα πόδια.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera οι αρχές άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση όταν πολίτες έκαναν λόγο για μια κοπέλα που κυκλοφορούσε με τραύματα και εγκαύματα στα πόδια.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτές λοιπόν, οι αρχές εντόπισαν την κοπέλα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, ενώ βρήκαν και την πεθερά που είχε κατορθώσει να φτάσει μέχρι τη Νάπολη για να ξεφύγει, η οποία μαζί με τον γιο της κατηγορούνται για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση ανήλικου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου