Τρίτη

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ... ΑΥΝΑΝΙΖΟΤΑΝ!



Σοκ και δέος χθες, απόγευμα Δευτέρας 20 Αυγούστου, γύρω στις 6:30, ένοιωσαν οι λουόμενοι και όσοι κατέβαιναν εκείνη την ώρα για μπάνιο στο Κιβέρι Αργολίδας λόγω ενός Πακιστανού όπου αυνανιζόταν.
Στην αρχή της παραλίας, ακριβώς απέναντι από το «Μαϊστράλι», ένας Πακιστανός γύρω στα 30, εν μέσω των λουομένων αυτοϊκανοποιείτο δημοσίως.

Την υπαίθρια πρόκληση έσπευσαν να διακόψουν δυο περαστικοί, αρπάζοντας από το σβέρκο τον Πακιστανό όπου αυνανιζόταν και καλώντας την Αστυνομία. Το περιπολικό ήταν επιτόπου σε 5 λεπτά και τον μάζεψε.

Όπως μάθαμε, ο ένας από τους δυο που έσπευσαν να επιβάλουν την ευταξία στο τουριστικό θέρετρο του Άργους, ήταν ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, υποψήφιος στις εθνικές εκλογές με την Χρυσή Αυγή!
Όσο για τον δημοσίως αυνανιζόμενο θα οδεύσει προς το Αυτόφωρο.

Πηγή: http://www.fimes.gr
>> Υπήρξα μάρτυρας ενός τέτοιου γεγονότος πριν μερικά χρόνια και ενώ ανέβαινα με το αυτοκίνητο μου, τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ώρα 13.30΄ περίπου (μέρα μεσημέρι), στην Αθήνα, στο ύψος του πάρκου, απέναντι απο το ξενοδοχείο ΠΑΡΚ, στο αλσίλιο, στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου υπάρχει μια στάση λεωφορείων και τρόλεϋ που περίμεναν μερικές κοπέλες (στη στάση) εκεί καρφωμένος στα κάγκελα του άλσουςένας "μαυριδερός" (δεν γνωρίζω υπηκότητα, είναι αλήθεια) ... αυνανιζόταν, αδιαφορώντας για τους άλλους διερχόμενους πεζούς και οχούμενους που τον έβλεπαν να το κάνει.
Ντράπηκα τόσο πολύ για "δαύτον" (και ξαφνιάστηκα, να λέω την αλήθεια) για το θράσος του και για το ότι δεν φάνηκε ίχνος ντροπής απο μεριάς του, δεν ντράπηκε καθόλου αυτός παρ' όλο που το έβλεπαν δύο κοπέλες από απόσταση 2-3 μέτρων! Εκνευρίστηκα πάρα πολύ αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δικαιολόγησα το γεγονός ότι θα ήταν "άνθρωπος με ψυχολογικά προβλήματα" και συνέχησα το δρόμο μου, να πάω στην δουλειά μου ... Ακόμα το θυμάμαι σαν να είναι τώρα !
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΤΟΥ !!!! ( ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ)
ΕΞΩ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ... ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!!! <<

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου