Τετάρτη

Κάποιος να μιλήσει στους βουλευτές μας

Στη Βουλή ακόμα διορίζουν – Ο Τραγάκης βόλεψε και την αδελφή του γαμπρού του


Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης προώθησε το διορισμό της αδελφής του γαμπρού του, στο γραφείο του στη Βουλή, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις του κόσμου στις... αφίξεις συγγενών και φίλων στο Κοινοβούλιο. Μάλιστα σύμφωνα με το parapolitika.gr ο κ.Τραγάκης τακτοποίησε συνολικά τέσσερις δικούς του ανθρώπους στο Βουλή.

Σύμφωνα με απόφαση του προέδρου της Βουλής στις 31-7-2012, στο γραφείο του Μεσσήνιου πολιτικού διορίζονται οι Καλλιόπη Λεοντή του Παντελή, Όλγα Τσαβλίρη Παναγιώτη, Κωνσταντίνος Τυράσκης του Πέτρου και Στυλιανός Γιαλέλης του Γεωργίου.


Οι πληροφορίες μας λένε ότι η Καλλιόπη Λεοντή, είναι αδελφή του γαμπρού του Αναστάσιου Λεοντή που είναι ήδη διορισμένος στην Βουλή.

>> κάποιος να μιλήσει στους κ.κ. βουλευτές μας ότι "η γυναίκα του καίσαρος, δεν αρκεί να φαίνεται τίμια ..."   και επίσης όταν σήμερα, κιόλας, αυτοκτονούν Έλληνες για ...οικονομικούς λόγους είναι τουλάχιστον πρόκληση στη ...νοημοσύνη μας οι "ευτράπελοι" διορισμοί "ημετέρων παιδιών" !!
Ο γιατρός μένει απλήρωτος τα δεδουλεμένα του, ο απολυθείς χωρίς επίδομα ανεργίας, ο ασθενής χωρίς φάρμακα και ο οικοδόμος δεν πατάει στο φούρναρη εδώ και κάποιους μήνες και ο λογιστής ... αυτοκτονεί, μη μας προκαλείται άλλο, φτάνει !! Έλεος, Χριστιανοί,  είστε τουλάχιστον, προδότες του Έθνους.<<

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου