Παρασκευή

Την επιστολή που έστειλαν FIFA και UEFA προς τον Σταύρο Κοντονή, δημοσιοποίησε η ΕΠΟ.

 Σε αυτήν επιβεβαιώνεται ότι οι δύο ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες αποδέχονται δίχως πρόβλημα τον νέο αθλητικό νόμο αλλά επισημαίνεται ότι από εδώ και πέρα θα υπάρχει στενή παρακολούθηση προκειμένου να μην παραβιαστεί το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά η επιστολή
«Αγαπητέ κ. Κοντονή,
Επιβεβαιώνουμε παραλαβή της επιστολής σας με ημερομηνία 8 Μαΐου 2015 με την οποία αποστείλατε στη FIFA και την UEFA αντίγραφο στην Ελληνική γλώσσα του προαναφερόμενου νόμου, όπως τελικά υιοθετήθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και μία μετάφραση στα Αγγλικά του Άρθρου 5 και Άρθρου 15 παρ.2.
Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι στην τελική εκδοχή του νόμου φαίνεται να λαμβάνονται υπόψη οι προτάσεις που προηγουμένως έγιναν από την FIFA και την UEFA. Συγχρόνως, και προς αποφυγή αμφιβολιών, θα επαναλάβουμε ότι κάθε περαιτέρω απόπειρα υπονόμευσης των νόμιμων αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα αντιμετωπιστεί με ισχυρή αντίσταση από τη FIFA και την UEFA.
Σχετικώς, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι η FIFA και η UEFA θα παρακολουθούν στενά την εφαρμογή του νέου νόμου προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η ανεξαρτησία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας διατηρείται σε κάθε χρονική στιγμή και σε συμφωνία με τις αντίστοιχες διατάξεις των Καταστατικών της FIFA και της UEFA.
Σας ευχαριστούμε που λάβατε υπόψη σας τα παραπάνω και για τη συνεργασία σας σε αυτή τη διαδικασία»
Και για να μην ξεχνιόμαστε το Σάββατο έχουμε και τον αγώνα του Κυπέλου μεταξύ Ολυμπιακού και Ξάνθης στην οποία τυγχάνει να είναι παρατηρητής  ΔΕΑΒ ο καλός φίλος και συνάδελφος καθώς και λοιπά (όπως πατέρας, σύζυγος, γιός, αδελφός Λακεδαιμόνιος Γυθειάτης με ..."αρχέγονα*" αισθήματα περί δικαίου) κος Ηλίας Μπίνταρχας.

*αρχέγονα: καθώς μου δήλωσε τη ρητορική φράση "πόλεμος αν είναι ...δυνατόν, δικαιοσύνη με κάθε τρόπο !!" Οι σκέψεις δικές σας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου