Πέμπτη

Ένα πρόβατο για... κατοικίδιο (!)

Η αστυνομία του Μονάχου έβαλε στο στόχαστρo νεαρή εκδιδόμενη σε βάρος της οποίας είχε γίνει καταγγελία ότι κάνει καθημερινή χρήση μαριχουάνας στον επαγγελματικό της χώρο. 
Ομάδα αστυνομικών πήγε στον οίκο ανοχής για να κάνει αιφνίδια έρευνα και να πιάσει στα πράσα την νεαρή. 

Οι αστυνομικοί μπήκαν με έναν αστυνομικό σκύλο, που θα εντόπιζε τα πειστήρια, και βγήκαν με... έναν σκύλο και ένα πρόβατο.

Η καταγγελία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Μονάχου, είχε γίνει σε βάρος 25χρονης που εργαζόταν σε οίκο ανοχής στο Πάσινγκ, στο δυτικό τμήμα της βαυαρικής πρωτεύουσας. Κατά την έφοδο της αστυνομίας βρέθηκαν ποσότητες μαριχουάνας σε διάφορα σημεία του δωματίου της. Δεν ήταν όμως αυτό που εξέπληξε τους αστυνομικούς. 

Στο δωμάτιο της κοπέλας βρέθηκε και ένα νεαρό πρόβατο, ηλικίας περίπου τριών εβδομάδων. Το πρόβατο ταϊζόταν με μπιμπερό όποτε, σύμφωνα με την αστυνομία, η 25χρονη ή οι συνάδελφοί της άκουγαν το στομάχι του να γουργουρίζει.

Το πρόβατο, εν ονόματι «Μπίρκε» σύμφωνα με την αστυνομία και αδιευκρίνιστου φύλου, απομακρύνθηκε από την αστυνομία. Σε βάρος της 25χρονης εκδόθηκε απαγόρευση φροντίδας ζώου με άμεση ισχύ και το πρόβατο παραδόθηκε σε μονάδα φροντίδας ζώων.

Η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι είχε το πρόβατο ως κατοικίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου