Τετάρτη

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑ-ΤΕΡΑτος ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΝΝΥ (που δολοφόνησε)

Σοκ ακόμα και στους ίδιους τους αστυνομικούς που άκουσαν την ομολογία του, προκάλεσαν όσα είπε ο παιδοκτόνος ο οποίος πριν από λίγο ομολόγησε ότι σκότωσε την  4χρονη ‘Αννυ και την τεμάχισε για να εξαφανίσει τα ίχνη της.
Στο ερώτημα για το που βρίσκεται σήμερα το πτώμα του παιδιού του η απάντηση ήταν ότι πέταξε τα μέλη του άψυχου κορμιού της ‘Αννυ σε διάφορα σημεία.
“Το παιδί το σκότωσα γιατί ήταν άρρωστο. Για να μην υποφέρει, το κανα κομμάτια”. Αυτή είναι η ομολογία του Σάββα, του 27χρονου βιολογικού πατέρα του κοριτσιού, το οποίο αγνοείται από τις 21 Απριλίου. Ο 27χρονος τοξικομανής, αφήνει να εννοηθεί στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της iTabloid.gr ότι τεμάχισε το πτώμα του παιδιού για να το “ξεφορτωθεί”.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικές πηγές λένε ότι το «πτώμα δεν θα βρεθεί ποτέ», καθώς ο πα-«τέρας» το τεμάχισε, το έβρασε σε κατσαρόλα και το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής.
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι, πλέον, αν και τι γνώριζε η μητέρα της 4χρονης, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σάββας είπε στην αστυνομία ότι ο λόγος που σκότωσε το κοριτσάκι ήταν η ζήλια, επειδή η μητέρα αγαπούσε περισσότερο το παιδί από εκείνον…
Πάντως, οι αστυνομικοί παραμένουν επιφυλακτικοί με την ομολογία του πατέρα, ως προς το σημείο του τι απέγινε το κορίτσι. Γιατί το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με πηγές από την ΕΛΑΣ, είναι το άψυχο κορμάκι της Άννυς, να πετάχτηκε σε κάδο σκουπιδιών. Αυτό, ωστόσο προκαλεί ερωτηματικά ως προς τη μη ανεύρεση μελών της.
Ετσι, τώρα η έρευνα και η ανάκριση του 27χρονου Σάββα εστιάζεται περισσότερο στο πού βρίσκεται το πτώμα (;) της Άννυς; Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την κατάθεση φίλου των γονιών του κοριτσιού από τη Βουλγαρία, όταν τον ρώτησε “πού βρίσκεται η Άννυ”, αυτός απάντησε ότι “ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ είναι νεκρή”.
Τα πρώτα αποτελέσματα από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών από την εξερεύνηση του διαμερίσματος, υπήρξαν σημαντικές ταυτοποιήσεις που «δένουν» με μέρη της κατάθεσης του άνδρα από τη Βουλγαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου