Τετάρτη

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

Από την πρώτη μέρα που το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας πήρε το σκήπτρο του πρωθυπουργού, ο Γιάννης Πανούσης έπρεπε να τον προστατέψει στέλνοντας τους αστυνομικούς – φύλακες.
Ωστόσο ο πρωθυπουργός της χώρας δεν τους δέχθηκε ποτέ. «Ασ’ το, Γιάννη, δεν θέλω εγώ τέτοια πράγματα έξω από το σπίτι μου» είναι η μόνιμη απάντηση του πρωθυπουργού στα “παρακάλια” του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση.
Μάλιστα του πρότεινε να σταθμεύει μόνιμα στην είσοδο της πολυκατοικίας του στην Κυψέλη μια κλούβα με μία διμοιρία των ΜΑΤ πάλι αρνητική απάντηση. Γιατί; Γιατί δεν ήθελε «να βλέπουν ΜΑΤ τα παιδιά».
«Με το ζόρι δέχθηκε να του τοποθετήσουμε μια σκοπιά, γιατί από πλευράς ασφαλείας η πρωθυπουργική οικία ήταν ξέφραγο αμπέλι» έλεγε ο Γιάνης Πανούσης.
Ο Αλέξης Τσίπρας μείωσε μόνος του κατά 50% τη δύναμη της αστυνομικής φρουράς του. Ο κ. Πανούσης από την πλευρά του εξέδωσε απόφαση με την οποία μείωσε τη δύναμη της φρουράς όλων των πρώην πρωθυπουργών και των αρχηγών των κομμάτων.
Επιπλέον σκοπεύει να προσθέσει δύο-τρεις ακόμη αστυνομικούς στη φρουρά του Γιάνη Βαρουφάκη, «είτε ο Γιάνης το θέλει είτε όχι. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς ύστερα απ’ αυτά που συνέβησαν στα Εξάρχεια» έλεγε.
ΣΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ: ΔΕΙΓΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤ(Θ)ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ..."ΛΑΜΟΓΙΑ" ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ... ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ...ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου