Σάββατο

Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά ασυναίσθητα, σήμερα, μου γεννήθηκε η επιθυμία να δω-ρωτήσω-μάθω για το ωροσκόπιο.  Αλήθεια, σήμερα το ζώδιο μου (καρκίνος) τι λέει; Παράλληλα να σας ενημερώσω και εσάς
Κριός
Εσείς οι Κριοί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί την Παρασκευή, με τον κυβερνήτη σας Άρη να δημιουργεί εμπλοκές σε νομικές διαδικαστικές υποθέσεις σας, ακόμη και στις μετακινήσεις σας. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο και δώστε προσοχή στον τρόπο που μετακινείστε (μην τρέχετε με το αυτοκίνητο). Γενικότερα ξεκινά μια περίοδος που θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας θέματα. Θα έχετε τώρα σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, φροντίστε όμως να τις ολοκληρώσετε ως τις 19 του μήνα, καθώς τότε ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του η οποία θα διαρκέσει ως τις 12 Ιουνίου. Οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν, αλλά με ευχάριστα γεγονότα.
Ταύρος
Για εσάς τους Ταύρους ήρθε ο καιρός να κάνετε κάτι καινούργιο, με την Σελήνη να περνά στο ζώδιό σας μετά την Παρασκευή. Όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες βρίσκεστε σε μια πολύ ωραία περίοδο για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, ένα οικονομικό όμως θέμα θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα από την Παρασκευή και μετά. Οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί στο τέλος Απριλίου θα έχετε μια γλυκιά συνάντηση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.
Δίδυμοι
Δίδυμοί μου, αυτό που κυρίως πρέπει να θυμάστε, είναι ότι ο Ερμής (κυβερνήτης πλανήτης σας) θα κινείται ανάδρομος από τις 19 του μήνα ως τις 12 Ιουνίου, οδηγώντας σας ίσως σε κάποιες αναθεωρήσεις των αποφάσεων σας. Προσπαθήστε λοιπόν στη διάρκεια αυτού του τριημέρου να ρυθμίσετε τις προσωπικές αλλά και τις οικογενειακές υποθέσεις σας, όσο και αν η Παρασκευή είναι μια δύσκολη ημέρα. Τα οικονομικά σας φαίνεται να περνούν σε μια νέα φάση. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας μιλά για ένα νέο ξεκίνημα το οποίο δεν θα πρέπει να κοινοποιηθεί. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας, κυρίως αν έχουν σχέση με τους φίλους σας ή με την επαγγελματική σας ζωή.
Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους υπάρχει ένα παρασκήνιο, είτε στον κοινωνικό είτε στον επαγγελματικό σας χώρο, το οποίο κινείται πυρετωδώς! Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Οι ημέρες αυτές είναι μοναδικές για όσους έχετε γεννηθεί στο τέλος Ιουνίου, με ένα ταξίδι, μια συναισθηματική επαφή, ακόμη και ένας έρωτας που γεννιέται τώρα, θα μπορούσαν να είναι ιδανικά για εσάς! Θα πρέπει όμως να προσέχετε την υγεία σας όπως και τον εργασιακό σας χώρο ο οποίος σας δημιουργεί σοβαρούς προβληματισμούς.
Λέων
Εσείς οι Λέοντες κάνετε τώρα ένα νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ οι φίλοι μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Προσέχετε τις σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται ιδιαίτερα.
Παρθένος
Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας ευνοεί πάρα πολύ τους Παρθένους που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, με την επιρροή της να είναι ήδη ισχυρή! Όσοι όμως είστε γεννημένοι τον Αύγουστο αντιμετωπίζετε μεγάλη ένταση τόσο στα οικογενειακά όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα. Προσέχετε λοιπόν. Ωστόσο θα έχετε την βοήθεια των φίλων σας πάνω σε μια σχέση ή μια συνεργασία σας γενικότερα. Ρυθμίστε ως την Δευτέρα ένα επαγγελματικό σας ζήτημα το οποίο σας απασχολεί άμεσα, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή (19.5 ως 12.6) μπορεί να φέρει καθυστερήσεις ή αναθεωρήσεις.
Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς μπορεί αυτές τις ημέρες να προκύψουν κάποια εμπόδια σε ένα ταξίδι ή ένα σχέδιό σας, ενώ καλό θα ήταν να ρυθμίσετε τώρα θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές ή με νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις, καθώς μετά την Δευτέρα ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος για αρκετό διάστημα. Ίσως να αναθεωρήσετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις σας. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με την κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, κυρίως στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Γενικότερα βρίσκεστε σε μια περίοδο δράσης, αρκεί να κινηθείτε μεθοδικά.
Σκορπιός
Ένα περίεργο τριήμερο είναι αυτό για εσάς τους Σκορπιούς, με ένα οικονομικό, φορολογικό ή κληρονομικό θέμα να σας απασχολεί ιδιαίτερα. Από την Τρίτη και μετά, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις πάνω σε αυτά. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στη 1η Νοεμβρίου έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να προγραμματίσετε ταξίδια και γενικότερα να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους αγαπημένους. Ο Άρης από τους Διδύμους σας δημιουργεί θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή ακόμη και την υγεία σας.
Τοξότης
Οι Τοξότες του Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, οι οποίες μπορεί να κρύβουν αρκετές απογοητεύσεις. Η Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο και σημαντικό ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας, ενώ στη συναισθηματική σας ζωή πολλά πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Ένα οικονομικό θέμα το οποίο έχει σχέση με οφειλές προς τρίτους (εφορίες, δημόσια ταμεία), ευνοείται.
Αιγόκερως
Εσείς οι Αιγόκεροι έχετε να δώσετε μεγάλο αγώνα για ένα εργασιακό σας ζήτημα ή ένα θέμα υγείας. Προσέχετε τον τρόπο που θα κινηθείτε. Η Νέα Σελήνη σας μιλά για νέα και πολύ σημαντικά ξεκινήματα, ενώ τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως καλά στην συναισθηματική ζωή όσων είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιανουαρίου.
Υδροχόος
Υδροχόοι μου είστε δυναμικοί και ανανεωμένοι αν και μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες εμπλοκές στα σχέδια όσων είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Ρυθμίστε τώρα οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί, καθώς από τις 19 του μήνα ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη πορεία. Η Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο ξεκίνημα στα οικογενειακά σας θέματα.
Ιχθείς
Ιχθύες μου των τελευταίων ημερών αυτές τις ημέρες μπορείτε να κάνετε πολλά καινούργια και ενδιαφέρονται πράγματα! Αντίθετα, για εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου σας οι ημέρες αυτές είναι S.O.S και θα πρέπει να τις προσέχετε πολύ, με τα οικογενειακά θέματα να σας απασχολούν ιδιαίτερα. Η συναισθηματική ζωή όσων είστε γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου παίρνει τώρα μια θαυμάσια πορεία, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ

Πηγή: astrologos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου