Κυριακή

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ





Ένας άνδρας ηλικίας 35 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα γύρω στις 11:30 το βράδυ της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Τσακώνα - Καλό Νερό, έξω από το Κοπανάκι.

Μεσσηνία: Θρήνος για 35χρονο που ξεψύχησε σε τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews.com, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος εξετράπη από την πορεία του πάνω σε στροφή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα o oδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Ο άτυχος Παναγιώτης καταγόταν από το Καλό Νερό και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, καθώς ήταν πρόεδρος της ομάδας του ΠΑΟ Καλού Νερού.
Στο άκουσμα του θλιβερού μαντάτου, πέπλο πένθους σκέπασε την περιοχή της Τριφυλίας, ενώ στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, καθώς έσπευσαν πολλοί φίλοι του πρόωρα χαμένου Παναγιώτη...



Λόγω καθίζησης στο 54ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Τρίπολης-Καλαμάτας στο ρεύμα του δρόμου προς Καλαμάτα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από το 52ο μέχρι και 56ο χιλιόμετρο στο Δερβένι.

Το οδόστρωμα υποχώρησε σε μήκος 40 μέτρων, σε βάθος ενός μέτρου και σε πλάτος τεσσάρων μέτρων, στην χιλιομετρική θέση 54,100. Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά το τμήμα μετά την τοπική κοινότητα Δερβενίου, μέχρι τα όρια με το νομό Μεσσηνίας.

Το συγκεκριμένο σημείο είναι προβληματικό και κάθε χρόνο τη χειμερινή περίοδο κατολισθαίνει, παρά τις αποσπασματικές παρεμβάσεις που γίνονται.


Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς Καλαμάτα, γίνεται κανονικά κι απρόσκοπτα από τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολη-Καλαμάτα.

ΣΣ: Στο ίδιο έργο θεατές. Πάλι τα ίδια !!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου