Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σε σοβαρή κατάσταση, αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου για τη ζωή της, νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες μια 46χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού, τη νύχτα, στην περιοχή του Σταυρωμένου, στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να δέχτηκε επίθεση από άνδρα, ο οποίος την πέτυχε σε ερημική τοποθεσία, ενώ εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της, και με τη χρήση βίας την έβαλε σε αυτοκίνητο και τη βίασε, ενώ στην προσπάθειά της να αντισταθεί, η γυναίκα δέχτηκε βάναυσα χτυπήματα από τον άνδρα, ο οποίος της έκλεισε τη μύτη και το στόμα ενώ ταυτόχρονα της χτυπούσε το κεφάλι στο έδαφος.

Η παθούσα εκμεταλλευόμενη στιγμιαία απόσπαση προσοχής του δράστη, κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου. Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την παθούσα, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. 

Η 46χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά με βαριά τραύματα, ενώ η αστυνομία (ΟΠΚΕ Ρεθύμνου) έχει ήδη συλλάβει έναν 30χρονο άνδρα από το Πακιστάν, ο οποίος φέρεται να έχει αναγνωριστεί από το θύμα του. Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό.
Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου