Πέμπτη

SPD: Την αλήθεια για την Ελλάδα

«Την αλήθεια για την Ελλάδα» και για τον κίνδυνο οι Γερμανοί φορολογούμενοι να χάσουν μέρος των χρημάτων των πακέτων στήριξης, ζήτησε και πάλι σήμερα το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) από την γερμανική κυβέρνηση, υπό το φως της έκθεσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, ο υπεύθυνος των Σοσιαλδημοκρατών για την δημοσιονομική πολιτική Κάρστεν Σνάιντερ κατηγόρησε την Καγκελάριο 'Ανγκελα Μέρκελ και τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για ανεντιμότητα προς τους πολίτες ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου, σε ό,τι αφορά το πραγματικό κόστος της ελληνικής διάσωσης. «Η Καγκελάριος και ο υπουργός Οικονομικών δεν επιτρέπεται πλέον να αφήνουν τους πολίτες στο σκοτάδι, σε σχέση με το γεγονός ότι μετά τις εκλογές θα πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας με συμμετοχή του δημόσιου τομέα. Η κυρία Μέρκελ έχει πει ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ. Τώρα θα πρέπει να μας πει και πόσο θα κοστίσει αυτή η υπόσχεση. Η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί πριν από τις εκλογές», δήλωσε ο κ. Σνάιντερ.
Νωρίτερα, ο Αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Die Zeit», είχε επικρίνει την ευρωπαϊκή πολιτική του Βερολίνου, επισημαίνοντας ότι «η Γερμανία είναι ο μεγάλος κερδισμένος από την εισαγωγή του ευρώ και πρέπει να επανεπενδύσει ένα μέρος των κερδών της», ενώ είχε σημειώσει ότι «η λύση δεν είναι τα προγράμματα λιτότητας, αλλά η εφαρμογή μέτρων όπως αυτά που ελήφθησαν στην Γερμανία», αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις του πρώην Καγκελάριου Γκέρχαρντ Σρέντερ.
 
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΣΕ ΛΙΓΟ, ΝΑ ...ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ, ΦΙΛΕ ΓΕΡΜΑΝΕ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου