Πέμπτη

Ανέβασε και πάλι δύο πανό κατά της Γερμανίας στα μπαλκόνια του σπιτιού του στο Κολωνάκι ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος

Ο Δημήτρης Κολλάτος ανέβασε ξανά τα πανό στο σπίτι του και μίλησε στο newsbeast.gr

Ανέβασε και πάλι δύο πανό κατά της Γερμανίας στα μπαλκόνια του σπιτιού του στο Κολωνάκι ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος. Ο ίδιος, δήλωσε στο newsbeast.gr, ότι έχει δικαίωμα να ξανανεβάσει τα πανό και, μάλιστα, περιέγραψε την περιπέτειά του την προηγούμενη φορά που τα είχε αναρτήσει στα μπαλκόνια του σπιτιού του.

Ο σκηνοθέτης είχε συλληφθεί και είχε κρατηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος. Την επόμενη ημέρα αφού είχε οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, με την αυτόφωρη διαδικασία, αθωώθηκε.

Σήμερα, αστυνομικοί με μοτοσικλέτες εμφανίστηκαν ξανά στο σπίτι του σκηνοθέτη και απλώς έλεγξαν τα στοιχεία του.

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κολλάτος στο newsbeast.gr, η γερμανική πρεσβεία κάλεσε την αστυνομία για να πάει στο σπίτι του σκηνοθέτη και ο ίδιος συνέχισε λέγοντας «Δεν πάνε στο διάολο…». Το σπίτι του σκηνοθέτη βρίσκεται απέναντι από κτίριο της γερμανικής πρεσβείας.

Σημειώνεται πως ο σκηνοθέτης έχει οργανώσει μια μικρή γιορτή απόψε στο σπίτι του, όπου θα προβληθεί και ένα κομμάτι από την ταινία του.

Τα πανό του Δημήτρη Κολλάτου αναφέρουν: «27 Απριλίου 1941 Οι Γερμανοί μπήκαν στην Αθήνα. Αντισταθήκαμε» και «Απρίλιος 2013 Οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα. Κοιμόμαστε».

Δείτε τις δηλώσεις του σκηνοθέτη στο newsbeast.gr
 
ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Κ.ΚΟΛΛΑΤΕ !!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου