Πέμπτη

Δείτε το αυθαίρετο ελικοδρόμιο που έχει στηθεί στην παραλία του Αρκουδίου Ηλείας


 

Έχω και ελικόπτερο, πάμε για μπάνιο;". Οι λουόμενοι της παραλίας στο Αρκούδι Ηλείας, έχουν έρθει τον τελευταίο καιρό αντιμέτωποι με παράξενα περιστατικά. Ελικόπτερα πάνε κι έρχονται πάνω από τα κεφάλια και προσγειώνονται δίπλα στις ομπρέλες τους.

"Έλληνες και ξένοι επιχειρηματίες, αγνοώντας προκλητικά τους κανονισμούς εναέριας κυκλοφορίας και προφανώς και το σχέδιο πτήσης που υποβάλλουν, προσγειώνουν τα ελικόπτερα τους στον κόλπο του Αρκουδίου, πάνω στην αμμώδη παραλία και δίπλα από τους λουόμενους".

Τα παραπάνω δημοσιεύει το Ηλεία Live. Πολίτες αναφέρουν ότι πριν από δέκα περίπου ημέρες στις 3 το μεσημέρι, ένα από αυτά τα ελικόπτερα προσγειώθηκε δίπλα τους σηκώνοντας όπως ήταν αναμενόμενο αλλά καθόλου λογικό, ένα τεράστιο σύννεφο άμμου και σκόνης που κάλυψε τα πάντα.

Στο ελικόπτερο, σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαιναν δύο γνωστοί επιχειρηματίες από την Δυτική Ελλάδα με τις συζύγους τους οι οποίοι αφού ήπιαν τον καφέ τους έφυγαν σαν κύριοι μετά από δύο ώρες, αφήνοντας άναυδους τους επισκέπτες και τους λουόμενους.

Τη Δευτέρα, σύμφωνα με τις καταγγελίες πολιτών, ένα ακόμη μικρό ελικόπτερο προσγειώθηκε στον ίδιο χώρο με επιβάτες αυτή τη φορά, Ρώσους επιχειρηματίες.

Οι πολίτες της περιοχής καταγγέλλουν ότι η προσγείωση ελικοπτέρων δίπλα από τις ομπρέλες τους και πολύ κοντά στους λουόμενους, σε χώρο όπου δεν υπάρχει οργανωμένο ελικοδρόμιο, εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την ασφάλειά τους και σημειώνουν ότι τα αποτελέσματα από τυχαίο ατύχημα θα είναι τραγικά.

Όλα αυτά συμβαίνουν δίπλα από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της 117 ΠΜ Ανδραβίδας χωρίς κάποιος αρμόδιος να έχει πάρει θέση μέχρι τώρα.

Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν επίσης και από την εκκωφαντική σιωπή τοπικών παραγόντων για την γενικότερη ασυδοσία που επικρατεί σε μια περιοχή - "τουριστικό φιλέτο".

 ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ... "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ" ΣΟΥ !!!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου