Πέμπτη

Ρε τι κάνει η τηλεθέαση; TV On air like LAOS

Μόνο στα χέρια που δεν ήρθαν στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αργύρης Ντινόπουλος, με αφορμή τη συζήτηση που έγινε στο στούντιο για το νόμο-πλαίσιο της κυβέρνησης.

«Αν με ξαναπείς δεκανίκι του ΠΑ.ΣΟ.Κ., θα σου πω ότι είσαι γελοίος και ότι η Ελλάδα δεν αντέχει πλέον άλλες γελοιότητες» ούρλιαζε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ζητώντας από τον σκηνοθέτη της εκπομπής να τον «κόψει» από το πλάνο, για να μην είναι στην οθόνη ταυτόχρονα με τον Αργύρη Ντινόπουλο.

«Κάνε τώρα τους παροξυσμούς σου. Παίξ’ το και σκηνοθέτης!» του απάντησε ο Αργύρης Ντινόπουλος, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά.

«Έτσι και τολμήσεις να με πεις δεκανίκι, θα σου πω ότι είσαι αδιάβαστος και θα σε κόψω στο μάθημα. Κοίτα ένας αδιάβαστος που θα σώσει την Ελλάδα!» συνέχισε λέει ο Άδωνις, δείχνοντας τον Αργύρη Ντινόπουλο.

«Χειροκροτούσατε τη Διαμαντοπούλου. Φέρε και τον φρουρό σου να μας διαβάσει το άρθρο. Εσύ θα σώσεις την Ελλάδα…» του απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εμμένοντας πως στο άρθρο 3 του νομοσχεδίου δεν αναφερόταν σαφώς η πλήρης κατάργηση του ασύλου.

«Δεν έχεις διαβάσει ούτε ένα άρθρο του νομοσχεδίου και να κάτσω εγώ να κουβεντιάσω μαζί σου;» συνέχισε να λέει ο Άδωνις, ζητώντας ξανά από τον σκηνοθέτη να τον βγάλει από το πλάνο.

Μην κάνετε έτσι, βρε αδέλφια! Αφού για αυτό το πλάνο ζείτε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου