Τετάρτη

Συνελήφθη γιατρός για φακελάκι …30 ευρώ !

Συνελήφθη, την Τρίτη 9-8-2011 το πρωί, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου Κρήτης, 66χρονη ιατρός - παιδίατρος, η οποία στο Ιατρείο του Ι.Κ.Α. στο Ηράκλειο Κρήτης, απαίτησε από μητέρα και έλαβε το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ για να εμβολιάσει τη 2χρονη αβάπτιστη κόρη της.
Ειδικότερα, η 66χρονη γιατρός, η οποία κατά το παρελθόν παρείχε στην οικογένεια τις ιατρικές της υπηρεσίες, τηλεφώνησε το βράδυ της 01-07-2011, στη μητέρα του ανήλικου παιδιού, υπενθυμίζοντας της ότι θα πρέπει να εμβολιάσει την μικρή της κόρη. Ωστόσο την ενημέρωσε ότι για να γίνει ο εμβολιασμός, πρέπει να καταβάλει στην ίδια, το ποσό των (30) ευρώ.....
Ο 39χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού, την 04-08-2011, απευθύνθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, όπου προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ και κανονίστηκε ραντεβού σήμερα (09-08-2011) το πρωί, στο Ιατρείο της στο Ι.Κ.Α. Ηρακλείου.
Αφού έγινε ο εμβολιασμός του 2χρονου κοριτσιού, η μητέρα της παρέδωσε το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί, που βρίσκονταν στο χώρο, μπήκαν στο ιατρείο της 66χρονης και σε σωματική έρευνα που έγινε, βρέθηκε στη κατοχή της το προσημειωμένο χρηματικό ποσό και συνελήφθη.
Η συλληφθείσα γιατρός θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ηρακλείου Κρήτης.

δεν πάτε καλά, καθόλου καλά. Ακούς εκεί  30 ευρώ ! Τυρόπιτα ήθελε να πάρει ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου