Κυριακή

"Πόρτα" στο βασιλιά Κάρολο Γουσταύο της Σουηδίας από ιδιοκτήτρια εστιατορίου

Ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην πόλη Λάντενμπουργκ της δυτικής Γερμανίας αρνήθηκε να δώσει τραπέζι στο βασιλιά Κάρολο Γουσταύο της Σουηδίας και τη σύζυγό του, Σίλβια, όταν έφθασαν εκεί για να γευματίσουν,την περασμένη Πέμπτη, γιατί το εστιατόριο ήταν γεμάτο, αναφέρουν δημοσιεύματα γερμανικών εφημερίδων.

"Δεν έχω χρόνο να διαβάζω lifestyle περιοδικά όλη την ημέρα και γι' αυτό δεν τους αναγνώρισα, όταν μου ζήτησαν τραπέζι" δήλωσε η Ναντίνε Σελενμπέργκερ, ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Zum Gueldenen Stern (Στο Χρυσό Αστέρι).

"Το εστιατόριο ήταν γεμάτο λόγω γαμήλιας δεξίωσης, όταν εμφανίστηκε το βασιλικό ζεύγος" πρόσθεσε η Σελενμπέργκερ, μιλώντας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPΑ, γι' αυτό τους πρότεινε άλλες εναλλακτικές.
Ο σύζυγός της, Μίκαελ Σελενμπέργκερ, φοβάται για τη φήμη του εστιατορίου, ενώ δήλωσε: "Τώρα είμαστε οι ηλίθιοι του Λάντενμπουργκ".

Ο Σουηδός βασιλιάς και η Γερμανίδα σύζυγός του, η οποία έχει γεννηθεί στη Χαϊδελγβέργη, κατέληξαν να τρώνε... πίτσα στην πλατεία του Λάντενμπουργκ. "Θα ζητήσουμε επισήμως συγγνώμη από το βασιλικό ζεύγος της Σουηδίας" είπε ο Μίκαελ Σελενμπέργκερ.

Η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας δεν σχολίασε το περιστατικό.

Έτσι γίνεται και στην Ελλάδα, όταν εμφανίζεται κάποιος "μεγαλόσχημος πολιτικός" π.χ. Πάγκαλος, Καραμανλής, Jeffry  κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου