Τρίτη

Αιχμές κατά της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου για αδιανόητη ανοχή και ενθάρρυνση της εισβολής λαθρομεταναστών

Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΥΠ.ΕΞ (μοιάζει κομματάκι .... παιδάκι !!)

Μας πήρανε χαμπάρι

Σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου για αδιανόητη ανοχή και ενθάρρυνση της εισβολής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, αφήνει ο Αυστριακός υπουργός των Εξωτερικών Σεμπάστιαν Κουρτς, σε συνέντευξη σε περιοδικό της πατρίδας του.
Όπως διαβάσαμε στο serresnews ο Αυστριακός ΥΠΕΞ απευθύνει το εύλογο ερώτημα: «Η Ελλάδα έχει τόσο στρατό και δεν μπορεί να διασφαλίσει τα σύνορά της;», χαρακτηρίζοντας τη στάση της Αθήνας στο ζήτημα απαράδεκτη. Διερωτάται μάλιστα «πώς η Ελλάδα, η οποία έχει τις μεγαλύτερες κατά κεφαλήν στρατιωτικές δαπάνες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει τα εξωτερικά σύνορα της Ένωσης»!
Γιατί λοιπόν η ελληνική κυβέρνηση δεν προστατεύει τα σύνορα της χώρας και κατ’ επέκταση τον ίδιο το Λαό της από την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών; Διότι οι κυβερνώντες Τσίπρας και Καμμένος, όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις, επιχειρούν δια της βίας να μεταβάλλουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας, αντικαθιστώντας τους Έλληνες με ξένους, παράνομους εισβολείς, στους οποίους αργά ή γρήγορα θα παραχωρήσουν και ιθαγένεια!
Φυσικά τον Αυστριακό ΥΠΕΞ δεν τον πήρε ο πόνος για την Ελλάδα και το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Απλά εκτιμά πως μελλοντικά μέρος των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στην Ελλάδα θα διοχετευθεί προς χώρες της Ε.Ε. και συνεπώς προς την Αυστρία. Εκφράζει εντούτοις απορίες εύλογες, οι οποίες εκθέτουν την μνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, καθώς και το νεοδημοκράτη επίτροπο της Ε.Ε. για τη μετανάστευση Δ. Αβραμόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου