Κυριακή

ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΕΠΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΘΟΥΡΙΑΣ, ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΑΦΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΧΡΥΣΑ ..."ΔΟΝΤΙΑ"

Χωρίς προηγούμενο είναι η διπλή μακάβρια επιδρομή που έκαναν δύο άνδρες και μια γυναίκα σε δυο νεκροταφεία της Μεσσηνίας, όπου έσπασαν τάφους και και λεηλάτησαν ακόμη και τα οστεοφυλάκια αναζητώντας κοσμήματα ή και… χρυσά δόντια!
Δράστες των δυο φρικαλέων περιστατικών είναι μια 43χρονη γυναίκα και οι συνεργοί της ηλικίας 40 και 42 χρόνων.
Όλοι έχουν παρελθόν με εισβολές σε εκκλησίες και κλοπές από παγκάρια και οι δυο πρώτοι συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ ο τελευταίος δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται.

Το ζευγάρι οδηγήθηκεν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και περιύβριση νεκρών.
Η 43χρονη κατηγορείται και για κατοχή δύο ναρκωτικών χαπιών.
Το τρίο έδρασε το απόγευμα της Παρασκευής, πρώτα στο νεκροταφείο της Θουρίας όπου άνοιξαν τέσσερα μνήματα στα οποία μπήκαν μέσα, ενώ παραβίασαν και το παράθυρο του οστεοφυλάκιο όπου άνοιξαν τις οστεοθήκες και σκόρπισαν στο έδαφος τα οστά!
Το απόγευμα της Κυριακής, ο 40χρονος και η 43χρονη διέρρηξαν άλλες δέκα οστεοθήκες στο νεκροταφείο του χωριού Άμμος και σκόρπισαν τα οστά, αλλά οι κάτοικοι τους αντιλήφθηκαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου