Κυριακή

ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ''καταλήψεις" ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΚΙΛΚΙΣ (είσοδος Ελλάδας - Σκόπια)

Στο τελωνείο των Ευζώνων, στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια, έφτασαν στις 12 το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου Παιονίας, Νομού Κιλκίς με σκοπό τον συμβολικό αποκλεισμό του.
Μέχρι τις 15.00 θα κρατούν κλειστό το τελωνείο των Ευζώνων στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου Παιονίας, Νομού Κιλκίς, αλλά «εφόσον κριθεί απαραίτητο θα ανοίγουμε για την αποσυμφόρηση ενδεχόμενης κίνησης», τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου τους, Θωμάς Καρυπίδης.
Η συμβολική αυτή κινητοποίηση των αγροτών και κτηνοτρόφων του Δήμου Παιονίας ξεκίνησε στις 12.30 το μεσημέρι. Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο βρίσκονται 50 τρακτέρ και ισάριθμα αγροτικά οχήματα.
«Η συμμετοχή στην συμβολική κινητοποίηση είναι αυτή που ζητήσαμε. Είμαστε περί τα 50 τρακτέρ και άλλα τόσο αγροτικά οχήματα» τόνισε ο ίδιος, προσθέτοντας:
«Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα, απλώς να στείλουμε το μήνυμα ότι είμαστε εδώ σε εγρήγορση και παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα, όσες δουλειές και αν έχουμε».
Υπογραμμίζεται ότι ο Δήμος Παιονίας αποτελείται απο 32 χωριά και αυτοί που κάνουν δήλωσε ΟΣΔΕ υπερβαίνουν τους 4.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου