Κυριακή

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 11 ΔΕΚ. 2016

Νέα δημοσκόπηση δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα. Πρόκειται για την μέτρηση της Marc που δίνει ποσοστό 15,1% στον ΣΥΡΙΖΑ και 30,5 στη ΝΔ. Πρόκειται για διπλάσιο ποσοστό που φαίνεται πως παγιώνεται καθώς και η τελευταία έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κινούνταν στα επίπεδα αυτά.
Ακόμη, το 59,3% των αναποφάσιστων που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ δεν επιστρέφει στο κόμμα που ψήφισε.
Το 65% πιστεύει ότι το ταξίδι στη Κούβα ήταν λάθος. Το 67% όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ κρίνουν αρνητικά την πορεία της κυβέρνησης.

Φάνηκε από την ομιλία του κ. Τσίπρα στη Βουλή, οδηγείται σε σύγκρουση η κυβέρνηση με τους δανειστές και ιδιαίτερα με το ΔΝΤ δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τον προϋπολογισμό.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τεκμηρίωσε την άποψή του λέγοντας:
"Σε απόσπασμα της ομιλίας του μάλιστα, ο κ. Τσίπρας είπε ότι οφείλουν οι δανειστές να συμμορφωθούν και ότι δεν θα κάνει καμία άλλη υποχώρηση και ζήτησε και από τη ΝΔ να πάρει θέση σχετικά με τις απαιτήσεις του ΔΝΤ".

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, αυτό σημαίνει ότι πριν από το τέλος του έτους θα έχουν προκηρυχθεί εκλογές στην Ελλάδα, γιατί 'επιπροσθέτως, ο κ. Τσίπρας θέλει να αποφύγει το στίγμα του μειοδότη στη διάσκεψη της 12ης Ιανουαρίου για το Κυπριακό.
Συνεπώς, πιθανότερη ημερομηνία εκλογών είναι η 22α Ιανουαρίου του 2017.
Μια ομιλία που σε όλη τη διάρκεια της, ο κ. Τσίπρας μιλούσε για εκλογές το 2019, αλλά στο συγκεκριμένο απόσπασμα ομολόγησε δραπέτευση μέσω εκλογών' δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου