Πέμπτη

Human trafficking αποκαλύφθηκε στην Αίγυπτο.

Απίστευτες αποκαλύψεις, καθώς το human trafficking δρα παγκόσμια και βάζει κυριολεκτικά στόχο τα μικρά παιδιά των ανθρώπων.


Διεθνής σπείρα συλλογής οργάνων αποκαλύφθηκε στην Αίγυπτο.
Οι Αρχές συνέλαβαν γιατρούς, νοσοκόμες, καθηγητές και μέλη της ελίτ, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν σε «τελετουργικά», στα οποία υπήρχαν ανθρώπινα όργανα και νεκρά παιδιά, τονίζει η Deutsche Welle.
Συνελήφθησαν συνολικά την Τρίτη 45 άτομα, συμπεριλαμβανομένων διεθνών αγοραστών ανθρώπινων οργάνων και μεσαζόντων, οι οποίοι έβγαζαν κέρδη από την «δίψα» της «σατανικής» οργάνωσης για ανθρώπινα μέλη, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές της Αιγύπτου.
Σύμφωνα με το βρετανικό ενημερωτικό δίκτυο «BBC», η αστυνομία ανακάλυψε εκατομμύρια δολάρια και ράβδους χρυσού, τα οποία σχετίζονταν με τις συναλλαγές.
Η συλλογή οργάνων και οι μεταμοσχεύσεις λάμβαναν χώρα σε ιδιωτικά νοσοκομεία και κέντρα υγείας, αναφέρει από την πλευρά του, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Παιδιά φτωχών ανθρώπων και μεταναστών πέφτουν στα δίκτυα του εν λόγω κυκλώματος.
Προφανώς το κύκλωμα θα έχει απλώσει δίκτυα και στην Ελλάδα, γι’ αυτό οι γονείς πρέπει να προσέχουν και να συμβουλεύουν τα παιδιά τους, μιας και ο κόσμος δεν είναι «αγγελικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου