Τρίτη

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ !!!!!!!!!!!!

Φωτιά έχουν βάλει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, ενόψει μάλιστα και της προοπτικής για πρόωρες κάλπες, τα σενάρια για την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα στον οποίο λέγεται ότι θα συμμετέχουν γνωστά ονόματα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδω
Καλά Χριστούγεννα

Την αναγκαιότητα μιας τέτοιας πολιτικής κίνησης είχε εκφράσει προ ημερών και ο κ. Γιώργος Φλωρίδης, εκ των παλαιότερων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε καλέσει τους κ.κ. Βενιζέλο, Διαμαντοπούλου και Θεοδωράκη να γίνουν εκφραστές μιας τέτοιας κίνησης.
Τα σενάρια ενισχύονται και από τις πληροφορίες που μιλούν για «μυστικό δείπνο» του Ευάγγελου Βενιζέλου με πρώην και νυν βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης χθες, Δευτέρα, σε μαγαζί των νοτίων προαστίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr. σε ψαροταβέρνα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης παρακάθισαν:
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος,  ο Γιώργος Φλωρίδης, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, η Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ και μέχρι πρότινος αντίπαλος του Ευάγγελου Βενιζέλου, o Λεωνίδας Γρηγοράκος, νυν ανεξάρτητος βουλευτής, τον οποίο διέγραψε η Φώφη Γεννηματά, ο Παναγιώτης Ρήγας, πρώην βουλευτής και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος και η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, στενή συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στο δείπνο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έδωσε το παρόν και ο τέως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος.

σσ bloger: ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ' ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ, ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΟΤΑΜΙ κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου