Πέμπτη

ΠΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΝΕΡΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα της Βουλής καθώς η φυσιογνωμία του φιγουράρει στις τηλεοράσεις πολλές φορές κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης του Κοινοβουλίου.
Κι' αυτό γιατί ο «νερουλάς» είναι ο υπάλληλος υπεύθυνος να φέρνει ένα καθαρό ποτήρι νερό κάθε φορά που αλλάζει ο ομιλητής. Φανταστείτε πόσες φορές ανεβοκατεβαίνει όταν υπάρχουν ολοήμερες συνεδριάσεις.
Ο υπάλληλος αυτός είναι μισθοδοτούμενος από την Βουλή και αμείβεται με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.500 € μηνιαία. Και να σκεφτείτε ότι πολλές φορές τα βρίσκει έτοιμα τα ποτήρια στο δίσκο.
ΚΑΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΗΣΗΣ
Όσον αφορά δημοσιεύματα που αναπαράγονται από ιστότοπους του διαδικτύου και αφορούν το νερουλά της Βουλής(αυτόν που θεάται στην τηλεόραση και στις συνεδριάσεις να αλλάζει το νερό στους κηφήνες του κοινοβουλίου και στα βόδια που μιλάνε λέγοντας ψέμματα και κοροιδεύοντας τον κόσμο ψηφίζοντας τα μνημόνια), επικοινώνησε με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο πρόεδρος των εργαζομένων της Βουλής, Ιωάννης Σιαμπάνης, ο οποίος διέψευσε την είδηση ότι ο μισθός του είναι 2.500 ευρώ!
«Όχι, είναι λάθος. Υπαγόμαστε στο ενιαίο μισθολόγιο. Δεν λαμβάνει ο συγκεκριμένος εργαζόμενος 2.500 ευρώ. Η αμοιβή του είναι 700-780 ευρώ. Αυτή είναι η αλήθεια και ευχαριστούμε για την κατανόηση».
Είχαμε την υποχρέωση να το βάλουμε, αν και θεωρούμε ότι και τα 780 ευρώ πολλά είναι για τη δουλειά που κάνει.
Πάντως θεωρούμε ότι θα προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες στην πατρίδα εαν αντί για νερό προσέφερε κώνειο.
Τότε πιθανόν να δικαιολογούσε τα 2.500 ευρώ και θα του τα προσφέραμε απλόχερα.

ΣΣbloger (κβδ): Κρατήστε όποια είδηση θέλετε !!! Πάντως δεν βγαίνει άδικα καπνός, για τους μισθούς των "εκλεκτών της Βουλής"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου