Σάββατο

ΜΗ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΤΗ ΛΕΞΗ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ή ΓΑΪΔΑΡΕ


Η κάμερα καταγράφει αναπάντεχες εικόνες με τα γαϊδούρια να θρηνούν και κάποια να τον δαγκώνουν ή να τον σπρώχνουν με τα πόδια τους – μια κίνηση που ερμηνεύεται ως προσπάθεια να τον σηκώσουν. Οι άνθρωποι στο καταφύγιο παρακολουθούσαν συγκλονισμένοι καθώς για πρώτα φορά αντίκριζαν κάτι τέτοιο, αν και όπως λένε γνώριζαν πως οι γάιδαροι, αντίθετα με όσα πολλοί πιστεύουν, είναι ζώα με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη που αποκτούν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους.
ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Ο Bram, το αποβιώσαν ζώο, γαϊδουράκι, μια ζωή μόνο και κακοποιημένο από κάποιους πολιτικούς ανθρώπους, βρήκε φιλία και συντροφιά σ' αυτό το αγρόκτημα της Ολλανδίας από άλλα ζώα, για ένα χρόνο περίπου αλλά τα πνευμόνια του τελικά τον πρόδωσαν και δείτε τις τελευταίες στιγμές τι κάνουν τα άλλα ζώα όταν καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί.
Ίσως τα γαϊδουράκια έχουν πολύ περισσότερο ψυχική ευαισθησία από πολλούς ..."ανθρώπους" !
Πέρνοντας σαν αφορμή την λέξη ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι το ον, πλάσμα, με λογική προικισμένο μεν αλλά και κάποια αρκετά ελαττώματα-χαρακτηριστικά (ελαττωματικά χαρίσματα) και που κατά λάθος λέγεται "άνθρωπος" ή μάλλον χαρισματικά και "χάριν παιδιάς" (αστεϊσμού) αποκαλείται έτσι !!!!
Σας παρακαλώ λοιπόν την επόμενη φορά που θέλετε να βρίσετε κάποιον απλώς αποκαλέστε τον "πολιτικό" ή "πολιτικάντη" Είναι πιο "σικ" και ...λογικό, νομίζω !!!!!!!!!

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου