Πέμπτη

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥΖΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΤΟ HOTSPOT ΜΟΡΙΑΣ


 
Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλας, μίλησε για την χθεσινή επίθεση που δέχθηκε στο κέντρο φιλοξενίας της Μόρια στη Μυτιλήνη, αλλά και για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στον χώρο με τα συνεχόμενα επεισόδια μεταξύ των προσφύγων. 
Συγκεκριμένα, τόνισε ότι “ υπήρξαν μικρές εξεγέρσεις, οι οποίες αργότερα το βράδυ μεγάλωσαν και σε κάποια φάση χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία. Τώρα η κατάσταση δείχνει ήρεμη. Υπήρξαν 15 ανήλικοι τραυματίες”, ενώ συμπλήρωσε ότι υπάρχουν αρκετά επεισόδια μεταξύ μεταναστών διαφορετικών εθνοτήτων: “Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε αυτές τις καταστάσεις και τέτοια φαινόμενα θα υπάρχουν. Και θα κρίνεται κάθε φορά η ικανότητά μας να τα αντιμετωπίζουμε με τον καλύτερο τρόπο”.
Τέλος, ο υπουργός σημείωσε ότι θα εξεταστούν όλες οι αιτήσεις για άσυλο γιατί έτσι προστάζουν οι επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και ο νόμος του κράτους, ενώ, δεν παρέλειπε να συμπληρώσει ότι “χρησιμοποιήθηκε και βία, διότι έπρεπε να χρησιμοποιηθεί”.
Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει με την κυβέρνηση που έχουμε, αφού οι δηλώσεις που κάνουν μέλη της κατά καιρούς μας δίνουν την εντύπωση ότι μάλλον, ζουν σε κάποιον άλλον κόσμο.
Τελευταίο “τεφαρίκι” η δήλωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου, η οποία σε τηλεοπτική της συνέντευξη είπε το εξής “θεϊκό”: “ Το ΔΝΤ μαζί με τον Σόιμπλε, ο οποίος μιλάει στο δικό του ακροατήριο, θέλουν να παρατείνουν το πρόγραμμα.
Παίζονται παιχνίδια. Το ΔΝΤ, το οποίο το σώσαμε. Η Ελλάδα το έσωσε, ήταν χρεοκοπημένο και μπαίνοντας στο ελληνικό πρόγραμμα, να πω ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από το 2013”.
Ναι, είπε ότι η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ...
Ουδέν σχόλιον…

ΣΣ: ΒΡΕΧΕΙ Ή ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΙ ... "ΓΥΦΤΟΙ";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου